23948sdkhjf

Euromaster-centre flytter sammen

Dækkæden Euromaster sammenlægger per i dag den 1. februar sine to lokale afdelinger. Det betyder, at gamle og nye kunder fra Vojens-området fremover bydes velkommen i centret ved havnen i Haderslev.
Kun få kilometer skiller Euromasters afdelinger i Skrydstrup og Haderslev, og det tager dækfirmaet nu konsekvensen af. Per i dag den 1. februar flytter de to centre sammen på Haderslev-afdelingens nuværende adresse, Vinkelvej 7.

– Et par steder i landet, hvor vi har afdelinger placeret meget tæt, har vi valgt at samle kompetencerne. Derved kan vi udnytte materiel- og personaleressourcer bedst muligt, hvilket gør os mere konkurrencedygtige. Samtidig kan kunderne glæde sig over, at vi på den måde samler endnu flere kompetente fagfolk hvert sted, forklarer operationel chef Christian Jakobsen.

Han oplever, at kunderne først og fremmest lægger vægt på rådgivning, kvalitet og gode tilbud.

– Faktisk kan vi se, at en del kunder fra Vojens-området allerede i dag benytter vores centre i Haderslev, Aabenraa og Kolding i forbindelse med indkøb eller arbejde i disse byer. På landsplan vil vi hellere undvære nogle enkelte afdelinger og så til gengæld sikre, at der er mest muligt at komme efter for kunden det enkelte sted, siger han.

Som eksempel nævner Christian Jakobsen, at Euromaster netop er blevet certificeret af Teknologisk Institut.

– Det giver kunderne garanti for, at dækskift og reparationer udføres efter faste forskrifter og af faguddannet personale. Derved reduceres risikoen for dækrelaterede ulykker, der i værste fald kan koste menneskeliv. Samtidig fremhæver han kædens store udvalg af dæk og fælge i alle prisklasser, og at Euromaster tilbyder sine kunder en gratis tilfredshedsgaranti, når de køber nye dæk til bilen, forklarer han.

30 års erfaring flytter med

Euromaster i Vojens kunne sidste år fejre 30 års jubilæum – og Finn Rasmussen har arbejdet der lige så længe.

Montøren flytter med til Haderslev, hvor centerleder Claus Hansen ser frem til at byde ham og Vojens-kunderne velkommen.

– Vores slogan er "Eksperter i dæk", og det må Finn i høj grad siges at leve op til. Jeg ser frem til at få en af firmaets mest erfarne medarbejdere med på holdet. Samtidig vil kunderne fra Vojens fortsat møde et meget velkendt ansigt, når de kommer her til Haderslev, siger Claus Hansen.

Han oplyser, at sommerdæk, der opbevares for kunder i Vojens, automatisk overflyttes til Haderslev, samt at man herfra også kører ud til erhvervskunder med behov for hurtig hjælp. Og så understreger centerlederen, at der ikke kun arbejdes med dæk på Vinkelvej.

– Vi tilbyder også mekanisk arbejde på både person- og varevogne, herunder serviceeftersyn, olieskift samt udskiftning af bremser og udstødninger, siger Claus Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081