23948sdkhjf

Flytter tre, fire minutter

NAP - Nordic AutoParts flytter til nyt domicil i nærheden af sin gamle adresse i Lystrup.
NAP - Nordic AutoParts ApS holder lukket fredag 25. februar og åbner dørene mandag 28. februar fra et nyt domicil på Marøgelhøj 13 i Lystrup, hvilket kun er tre-fire minutters kørsel fra den gamle adresse.

De nybyggede administrationslokaler og lagerfaciliteter skal rumme den vækst, der de seneste år på specielt eksportmarkederne har været fornuftig på trods af den globale finanskrise. Der er bygget 450 kvadratmeter administration og små 1000 kvadratmeter høj-lager, hvilket giver mulighed for omkring 1600 kvadratmeter lagerplads.

Flytningen til større lokaler er et led i virksomhedens strategi inden for salg af reservedele og tilbehør til specielt Audi, Opel, Porsche, Seat, Skoda og VW.

Mere gang i udviklingen

Det nye domicil vil give øgede muligheder for, at kunne tilbyde kunderne nye og spændende produktgrupper og når dørene åbnes 28. februar vil kunderne kunne se frem til, et stort udvalg af blandt andet værktøj.

Derudover vil der den kommende tid kommende flere nye produktgrupper til.

En af de første grupper bliver fabriksnye turboer, hvor efterspørgslen er stigende.

Hos NAP satser man på, at være lagerførende på turbo-siden til april. Men udviklingen af nye produktgrupper vil ikke stoppe her. Der er allerede planer om, at udbygge sortimentet kraftigt i de kommende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079