23948sdkhjf

Nykjær og Poulsen tester nye WTCC-biler

De to motorsports-esser Michel Nykjær, Næstved, og Kristian Poulsen, Padborg har de seneste uger testet deres nye biler til den kommende WTCC-serie, VM for standardbiler, sammen med det ørige felt. Det er sket på forskellige baner såsom Circuit de Catalunya ved Barcelona og Vallelunga i Italien.

Michel Nykjær er igen med i det spanske Sunred team, som i år kommer med seks Seat biler og to nye navne samt Fredy Barth og Michel Nykjær, Gabriele Tarquini og Tiago Monteiro. De har endnu ikke den nye 1,6 liters benzin turbomotor klar og testede med TDI-motoren. Benzin’eren bliver klar til sæsonpremieren den 19.-20 marts i Curitiba, oplyser Sunred-ejeren Joan Orus.

Kristian Poulsen er med i det nye Team Liqui Moly Engstler med Franz Engstler og Hongkong-køreren Marchy Lee med spritnye BMW’er til alle tre kørere.

- Vi havde lidt tekniske problemer i de første test, men de blev klaret relativt hurtigt. Jeg tror, det bliver en meget spændende sæson. Den nye 1,6 liters turbo motor har masser af power, siger Kristian Poulsen. Han var uheldig i åbningsløbet i brasilianske Curitiba sidste år, da han blev kørt af banen i et gevaldigt regnvejr.

Der er større spænding op til løbet i Curitiba i år end tidligere. Ikke mindst fordi man i år har indført et nyt reglement, som bland andet forbyder toliters motorer. Nu må motorerne ikke være større end 1,6 liter med turbo, men de udvikler samme effekt. Måske endda mere, mener flere kørere, og motoren har en helt anden karakteristik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094