23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

DANMARKS MOTOR UNION har udnævnt 44-årige Anders Secher fra Viborg til ny landstræner i Speedway. Han er tidligere manager for GrandPrix-køreren Bjarne Pedersen og har en karriere indenfor ledelse og kompetenceudvikling fra Forsvarsakademiet og Danmarks Pædagogiske Universitet.

TEGEE-DAN CLIO CUP Danmark har fået en ny hjemmeside, hvor kan finde nyttige oplysninger, både før sæsonstarten og undervejs i serien, herunder oplysning om deltagerne, racerbiler, løbsafviklingen og mange andre fakta. Mere på www.cliocup.dk

HAMMER MOTORSPORT ved Klaus Hammer fra Køge har valgt at skifte Mitsubishi’en ud i Gruppe N til en ny Fiat Punto S2000 fabriksbil. Klaus Hammer får den erfarne Finn Thomsen med i observatørsædet. Makkeren fra sidste år, Marc Troels Smith, har valgt at stoppe og hellige sig karrieren og sin familie.

VINDERHOLDET FRA årets Dakar Rally, Nasser Al Attiyah/Timo Gottschalk, vandt også Rallye Ha’íl i Saudi Arabien. Det var teamets første deltagelse siden Dakar, og igen i en VW Touareg. Nummer to og tre blev lokale Toyota kørere.

JAN MAGNUSSEN VAR hurtigste mand på Sebring-banen i Florida i tre af de fire testsessioner, da et stort felt til den kommende Le Mans serie testede forleden. Han skulle nå et fly og deltog ikke i den fjerde test. Her var hans kollega Olivier Beretta i den anden Chevrolet Corvette hurtigst. Le Mans serien begynder med 12 timers løbet på Sebring banen den 19. marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078