23948sdkhjf

Største transportmesse på dansk grund

Med et areal på over 200.000 kvadratmeter (cirka 27 fodboldbaner) bliver TRANSPORTmessen 2011 arealmæssigt den største af sin art nogensinde på dansk grund. Det giver udstillere og leverandører til branchen gode muligheder for at vise deres nyheder og produkter frem i Vandel 24.-26. juni.
Sidste år deltog 98 udstillere på messen, der var landets største i 2010. I år er konkurrencen endnu hårdere, og blandt andet har messen i Herning i april gjort et stort indhug i budgettet hos mange udstillere, og det har arrangørerne da også kunnet mærke.

- Antallet af udstillere er indtil videre lidt mindre end i 2010, og flere har valgt at udsætte deltagelsen hos os til næste år. Men der kommer hele tiden flere udstillere til, og der bliver lagt meget energi i at lave en masse rigtig flotte stande, siger Bjarne Routhe, salgschef på Lastbil Magasinet.

Arrangørerne lægger mange kræfter i, at publikum skal kunne se alle de førende lastbilmærker. Trailerleverandørerne kommer med en lang række forskellige trailere og opbygninger. Der vil ligeledes være kraner samt en lang række af tilbehør som blandt andet partikelfiltre, finansiering, sikkerheds- og overvågningsudstyr. Desuden kommer flere af uddannelsesinstitutionerne og fortæller om de forskellige muligheder for både uddannelse og efteruddannelse.

Stort demo-område

Ligesom sidste år bliver der stillet et stort demo-område til rådighed, hvor udstillerne har mulighed for at demonstrere deres produkter. Det var et populært tilløbsstykke i 2010, og der vil igen være stor aktivitet på demo-pladsen i år.

TRANSPORTmessen finder sted ved Vandel Park fredag, lørdag og søndag den 24., 25. og 26. juni 2011. Samme weekend afholdes Lastbil Show for 13. gang på samme område, og her ventes over 600 lastbiler at deltage i det populære lastbil-træf.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109