23948sdkhjf

Taxa-fusion med 625 biler

Med i alt 625 vogne bliver 4 x 48 det eneste taxiselskab, der dækker hele region hovedstaden. Selskabet forventer en årsomsætning på mere end 600 millioner kroner.
Med virkning fra 1. januar 2012 sammenlægges Vest Taxa med 4 x 48 Taxi Nord med sidstnævnte som det fortsættende selskab. Selskabet får næsten 60 medarbejdere på hovedkontoret på Kongevejen i Virum, hvorfra de skal styre en samlet vognpark på 625 biler og op imod 1400 chauffører. Omsætningen forventes at lande på den pæne side af 600 millioner kroner.

- Denne sammenlægning er et resultat af en målrettet strategiplan, som vi udarbejdede for et par år siden. Vi kunne se, at der i løbet af få år ville være et voksende marked i hele området omkring København, hvor der både på Vest-egnen og i det nordsjællandske er et betydeligt antal virksomheder, der er ret afhængige af effektiv taxikørsel, fortæller 4x48’s direktør Carsten Aastrup.

- Vores branche jo desuden en vigtig del af samfundets infrastruktur, hvor både kommuner og private er meget afhængige af vores tilstedeværelse til alle former for persontransport. Derfor har vi investeret betydelige midler i at opbygge en ret enestående IT- platform, som kan tilgodese alle former for effektiv kørselsplanlægning og servicering af kunder, tilføjer han.

Carsten Aastrup påpeger, at man i dag har tilstrækkelig IT-kapacitet til at servicere hele den samlede vognpark og alle professionelle og private kunder.

- Vi har hele tiden været klar over, at investeringerne først for alvor kunne tjenes hjem, når man kunne opnå en vis stordrift. Med denne sammenlægning har vi fået stordriftsfordelene, og desuden har vi nået det strategiske mål, nemlig at være det eneste taxiselskab der opererer i hele region hovedstaden, udtaler han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063