23948sdkhjf

Ny spiller på privatleasing-markedet

Alm. Brand bruger sin erfaring fra erhvervsleasing til at kaste sig over privatmarkedet.
Alm. Brand Leasing har leaset biler til erhvervskunder i mere end 20 år, og har indtil for nylig også finansieret biler til privatpersoner på traditionel vis. Med baggrund i det stigende marked for privatleasing udvider Alm. Brand Leasing nu strategien ved at kombinere erfaringerne fra leasing af biler til erhvervsvirksomheder og finansiering til private ved fremover at tilbyde leasing af personbiler til privatpersoner.

- Produktet er et led i vores koncernstrategi på privatområdet. Vi tilbyder i forvejen leasing på erhvervsområdet, så meget af den viden og det setup kan vi overføre på det private marked. Vi udvider samtidig den samlede produktpalet til privatkunder, fordi kunderne har efterspurgt det, og fordi vi gerne vil beholde kunderne hos os i koncernen, siger afdelingsdirektør i Alm. Brand Leasing, Thomas Lindgren Mortensen, om baggrunden for introduktionen af privatleasing af personbiler i Alm. Brand.

Alle kan efter normal procedure blive privatkunder i Alm. Brand Leasing og blive godt kørende, men det vil være en fordel, hvis man i forvejen har kundeforhold i Alm. Brand Bank eller Alm. Brand Forsikring.

- Kunder, der er eller ved indgåelse af aftalen bliver PlusKunder (fordelskunder) i vores bank eller forsikringsselskab, vil få en særlig fordelagtig pris, ligesom der vil være særlige fordele til medarbejdere i virksomheder, der har en fleet managment-aftale med Alm. Brand Leasing i forvejen, forklarer Thomas Lindgren Mortensen.

Efter nytår forventer Alm. Brand Leasing at kunne tilbyde en pakke, der også indeholder kaskoforsikring i samarbejde med koncernens forsikringsselskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078