23948sdkhjf

Bak uden grimme overraskelser

Med et PerfectView bakvideosystem - tilsluttet bilens fastmonterede navigationssystem – er det slut med ridser og buler, når varevognen skal parkeres.
»Der er dage, man aldrig glemmer«, hedder det begejstret i en aktuel tv-reklame for et stort rejseselskab.

Men ordene indeholder også en anden og langt mere negativ klang. I hvert fald hvis man har oplevet at komme galt af sted med en parkering af autocamperen eller varevognen. Frustrationen over omkostelige ridser og buler, som følge af at øjnene ikke fangede en enkelt hindring på vejen, er ikke noget, der sådan uden videre går i glemmebogen.

Til gengæld er der nu noget nær optimale muligheder for at undgå gentagelser af de kedelige uheld. Med et PerfectView bakvideosystem fra Waeco, udviklet specielt til varevogne og fritidskøretøjer, får føreren af bilen det fulde overblik.

- Hvis man ejer en bil med et fastmonteret navigationssystem med monitor, kan man enkelt og nemt slutte det nye PerfectView kamera til. På den måde får man et optimalt bakvideosystem, som gør det let at orientere sig, når varevognen skal parkeres, siger Steen Grünewald, fra Dometic Denmark A/S.

Det nye specialudviklede kamera er monteres i en boks over bagdørene, hvilket giver det fulde overblik bagud.

- Har man ikke en fastmonteret navigation, kan man vælge at installere både kamera og 5" monitor, som er specialudviklet til varevogne. Her monteres monitoren i et easy click beslag, som gør den nem at tage ud, tyve ikke fristes til at brække ind i bilen, siger Steen Grunewald.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08