23948sdkhjf

Ajour med alverdens autobranche

SUBARU BEGYNDER AT samle biler på Saab-fabrikken i Trollhättan.

DAIMLER AG OG NISSAN har underskrevet en aftale om fælles produktion af biler i Mexico. Fabrikken skal stå klar i 2014 med en årlig kapacitet på 200.000 enheder.

BREMBO HAVDE EN omsætningsstigning i årets første ni måneder på 18,1 procent til godt syv milliarder kroner, og et overskud på 850 millioner kroner, som er 13,3 procent mere end i 2010.

CHRYSLER INVESTERER NI milliarder kroner i næste generation Jeep SUV på fabrikken i Toledo, Ohio, USA.

MAZDAS NYE SKYACTIV teknologi er hædret med prisen "Technology of the Year" i Japan.

EN JAGUAR XF 2,2 diesel har kørt gennem 11 amerikanske stater med en gennemsnitshastighed på 85 km/t og opnået 22,2 kilometer i gennemsnit. Turen varede otte dage.

NINGBO HUAXIANG Electronics Co. Kina, der har VW, GM og Ford som kunder indenfor kabineinteriør, har opkøbt tyske Sellner GmbH og tjekkiske Wech, der begge arbejder med samme produkter.

FIATS FABRIK I TERMINI på Sicilien begynder at samle kinesiske biler af mærket Chery næste forår. Produktionen af Lancia Ypsilon flyttes til Polen.

BOSCH CHEFEN Franz Fehrenbach forudser et fald i ordrer på grund af krisen i Europa, og svagere nybilsalg i USA og Kina i det kommende år.

VW’s TOPCHEF Martin Winterkorn regner med at øge arbejdsstyrken med 10 procent i løbet af 2012 globalt fra 449.000 ansatte i dag.

DER ER LAGT OP TIL et større bilshow end tidligere i Bologna i dagene 3.-11.december, oplyser arrangørerne.

NISSAN HAR ØGET salget af biler i Europa til 578.000 enheder til udgangen af oktober. Et plus på 21 procent.

VALEO HAR HAFT en omsætningsstigning i tredje kvartal på 14 procent til 19,8 milliarder kroner.

OPEL HAR HALVERET underskuddet i år, men der er fortsat røde tal på bundlinien.

CITROËN HAR SÆNKET CO2 udslippet i modellen C3 til 87 g/km med en ny e-HDi motor, EGS femtrins automatgear og Stop & Go for modellen med 68 hk. En anden model med 110 hk udleder kun 99 g/km.

DE FRANSKE FAGFORENINGER har bekræftet, at PSA skal sige farvel til 5000 ansatte i Frankrig på grund af krisen i Sydeuropa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078