23948sdkhjf

Spar penge på servicering af biler

Biibo.dk, der online formidler opgaver til autoværksteder, oplever stor interesse for hjemmesiden. Senest har nogle kommunale institutioner benyttet sig af siden.
Der har på det seneste været en del debat om online formidling af opgaver til autoværksteder, som onlinetjenester såsom autobutler.dk og biibo.dk tilbyder, og på side 23 i nærværende udgave af Motor-magasinet er der et debatindlæg om emnet.

Biibo.dk, der har været med fra starten, oplever stor interesse for deres net-tjeneste.

- Vi oplever en stor interesse fra værksteder for at blive tilknyttet. Vi har for øjeblikket 50 værksteder tilknyttet over hele landet, og alene den seneste uge er antallet vokset fra 30 til 50, fortæller Christian Markedal, der er indehaver af biibo.dk.

Han forventer, at væksten vil fortsætte, ligesom der også er stor interesse fra brugerside.

- Senest er et par kommunale institutioner med op til tre-fire biler begyndt at indhente tilbud hos os, forklarer han.

Deres formål er at finde et værksted, som kan servicere og reparere deres biler billigere end deres tidligere værksted.

Brugervenligt net-design

Biibo.dk har gjort meget ud af, at det skal være let for bilejerne at indhente tilbud på sitet.

Der har været rejst kritik af, at det ikke altid er let for private at vide, hvad der er galt med bilen, men biibo.dk har forsøgt at komme det problem til livs ved at gøre sitets design så brugervenligt som muligt.

- Man kan vælge mellem forskellige kategorier, og der er mulighed for at komme med yderligere bemærkninger, man kan også foruddefinere et serviceeftersyn. Selvfølgelig er det vigtigt at være så præcis som muligt, så skal man have skiftet fire dæk, skal man skrive, hvilken størrelse dæk det er, siger Christian Markedal.

Biibo.dk er også et søgeværktøj, hvor bilejere kan søge efter værksteder i et bestemt område og se værkstedets profil. Bilejerne bliver desuden bedt om at bedømme et værksted efter, at en aftale er indgået ved at give værkstedet stjerner fra et til fem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08