23948sdkhjf

Forhandler-samarbejde fungerede

Utraditionelt samarbejde i Roskilde førte til publikumstræffer.
Otte af Roskildes bilforhandlere var helt usædvanligt gået sammen om en fælles udstilling på Roskilde-messen i sidste weekend.

- Vi fyldte rigtig godt uden, at hver forretning var nødt til at komme med en stor luksusstand, fortæller Benny Jensen, der har handlet med Skoda siden 70’erne.

Forhandlerne stod i fællesskab på et podie midt i hallen, og uden om var udstillingen af biler var bygget op efter princippet, de små for sig, de mellemstore for sig og vice versa. På den måde kunne de besøgende på messen umiddelbart sammenligne bilerne i samme klasse fra flere mærker.

- Det fungerede rigtigt godt her, fordi vi alle hjalp hinanden og også kunne fortælle om de andres biler, siger Benny Jensen.

- Gæsterne kunne bedre sammenligne og orientere sig.

- Vi har jo en fælles interesse i, at så mange som muligt køber bil her i byen. Derfor er det fornuftigt at samarbejde.

Der var 9000 besøgende om lørdagen, og Benny Jensen vurderer, at der var flere om søndagen. Det var en fordel for tilstrømningen, at der samtidig blev afviklet en byggerimesse i hallerne.

Autoforhandlerne, der deltog i det fælles fremstød i Roskilde Kongres og idrætscenter var Roskilde Bilcenter, Skoda, Stubbe, Toyota, Nellemann, Alfa Romeo, Kia og Fiat, Gunner Due, Ford og Opel, Jacobil, Ford, Mazda og Kia, Bilia, Renault, Jens Winther, BMW og Nordlund, Citroën og Suzuki.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125