23948sdkhjf

Køber Opel nummer 25 på 43 år fra samme forhandler

Ægteparret Lisa og Mogens Flintau i Odense har et særligt godt øje til Opel. Forleden hentede de Opel nummer 25 i løbet af de sidste 43 år - alle købt hos V. Holm Jensen i Odense. Det kan man da vist kalde både mærke- og forhandlerloyalitet!

Flintaus har således handlet med alle tre generationer i det kendte odenseanske bilfirma, der blev startet af V. Holm Jensen og senere overtaget af sønnen Ebbe. Da han døde alt for tidligt blev firmaet overtaget af tredje generation, Niels Holm Jensen.

Under Ebbe Holm Jensens ledelse flyttede firmaet fra byen til Nyborgvej, som siden er udvidet en del gange.

Ægteparret med de 25 Opel-biler fra samme forhandler begyndte i 1968 med en Kadett Combi 1,1 på papegøjeplader. Siden er det blevet til seks Kadett’er, en Ascona, tre Astra’er, otte Vectra’er, en Corsa, tre Zafira’er og senest en Insignia. Nu kører ægteparret i nummer 25, den nye Meriva 1,4 Turbo med Cosmo udstyr og sekstrins transmission.

- Jeg føler altid, at jeg får god værdi for pengene i form af en velkørende og godt udstyret bil til prisen. Derudover vil jeg fremhæve kvaliteten og driftssikkerhed med lave vedligeholdelsesomkostninger, samt god betjening og service. Næste gang bliver det nok en version med automatgear, udtaler Mogens Flintau med en glimt i øjet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.069