23948sdkhjf

Styrker indsatsen om kædekoncepter

At have Danmarks to bedste værkstedskæder forpligter, fastslår kædechef. Derfor har Mekonomen valgt at styrke sin kædeorganisation for Mekonomen Autoteknik og MekoPartner.
- Det er af stor vigtighed for os og vore værksteder, at vi har en kædeorganisation, der er toptrimmet til at varetage værkstedernes interesser – og vi har derfor valgt at tilføre organisationen flere ressourcer. Udover at vi nu har otte fuldtids kædekonsulenter til at hjælpe værkstederne med deres forretningsudvikling, har vi senest på kædekontoret ansat Rikke Korsgaard som kædekoordinator, fortæller kædechef Søren V. Olesen.

- Rikke Korsgaard kommer til at få en central rolle i forhold til kontakten til vore værksteder og skal samtidig hjælpe vore konsulenter med en lang række praktiske ting, således at de får mere tid til at forretningsudvikle vore nuværende og kommende kædeværksteder, tilføjer han.

Succes med efteruddannelse

Mekonomen oplever en stor tilslutning til en række nye uddannelser – herunder Mekonomen dieseltekniker samt kurser i el- og hybridbilsteknologi.

- Medio november var første hold af vores dieseltekniker uddannelse færdig. Kurset der består af fire moduler på i alt ti dage afvikles over cirka seks måneder, så det er en intensiv uddannelse af meget høj kvalitet. Tilbagemeldingerne fra værkstederne vidner om, at de er yderst tilfredse med både indhold, kvalitet og den hurtige gennemførelse, og de næste hold er i gang med gennemførelsen af uddannelsen, fortæller Søren V. Olesen.

Det første kursus i el- og hybridbilsteknologi er ligeledes netop gennemført, og der er stor tilslutning og opbakning til disse kurser, hvilket vidner om en stor interesse og lyst til at tilegne sig viden om de nye teknologier, oplyser han.

- Det er naturligvis af stor betydning for kædernes faglige kvalitet og derfor meget glædeligt, at vore værksteder bakker så flot omkring vore nye tiltag, udtaler Søren V. Olesen.

Landsmøde i Mekonomen Autoteknik

I slutningen af marts afholder Mekonomen Autoteknik landsmøde.

- Der er en fantastisk flot tilslutning til landsmødet og det efterfølgende aftenarrangement. Vi glæder os meget til at kunne præsentere en lang række nye tiltag, som på mange forskellige områder skal styrke kæden og samtidig skabe værdi for vore Mekonomen Autoteknik værksteder, siger kædechefen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078