23948sdkhjf

Nordsjællandsk grossist skifte

Au2parts stenløse sælger til au2parts frederikssund.
Britta og Geert Andreasen, au2parts stenløse, har efter 24 år valgt at afhænde forretningen til au2parts frederikssund fra den 1. januar 2011.

- Nu hvor pensionsalderen er på vej, og der er stadig stigende krav til at drive en autogrossist virksomhed, har vi valgt at sælge forretningen og dermed sikre at vore mange gode og loyale kunder fortsat kan blive betjent fra au2parts. Vi har samtidig fået mulighed for at forsætte med at arbejde hos au2parts frederikssund i en nærmere aftalt tid, udtaler Geert Andreasen.

- Au2parts frederikssund er netop i gang med et stort nybyggeri i den sydlige del af Frederikssund, så det bliver let at betjene kunderne i Stenløse, og når der kommer et endnu større lager og vareprogram, tror vi alle på, at det vil blive til stor glæde for alle kunderne, udtaler de to ejere af au2parts frederikssund, Mik Hansen og Henrik Mortensen.

De glæder sig begge til at arbejde sammen med Geert Andreasen og fortsætte det gode forhold, de har til kunderne.

- Vi takker alle for de gode år, vi har haft, og forventer at slutte af med en lille reception i starten af det nye år, siger de to ejere af au2parts stenløse, Britta og Geert Andreasen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11