23948sdkhjf

Har nedbragt skadestal med 30 procent

Der er penge at spare på både værkstedsudgifter og brændstof, når vognmandsbranchen sætter fokus på trafiksikkerhed. Det viser det nu to år gamle Skadestop-koncept fra Codan Forsikring, der sætter fokus på trafiksikkerhed og på at nedsætte antallet af skader i vognmandsbranchen. Siden 2007 har Codan hjulpet cirka 150 transportvirksomheder og reduceret antallet af skader med omkring 33 procent. Samtidig har konceptet en langtidsvirkning.

- Når chaufførerne tænker mere over deres kørsel, sparer virksomhederne penge på forsikringen og reparationer, men også på brændstof, og det giver en god sidegevinst for miljøet. Sidst, men ikke mindst, er det også et spørgsmål om øget sikkerhed i trafikken, siger Skadestop-rådgiver i Codan, Henrik Sønderby.

Vognmandsfirmaet Hans Juel Jensen er nu nede på en skadeprocent på under fem procent efter i 2007 at have haft en skadeprocent på hele 176 procent. Den store succes skyldes, at vognmændene har vendt uheld fra at være tabu til at være et åbent samtaleemne, så alle nu lærer af hinandens fejl og forhindrer, at de samme uheld sker flere gange.

I projektet analyserer en Skadestop-rådgiver virksomhedens skadeforløb og udarbejder en handlingsplan for virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08