23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

VM I MOTOCROSS er taget af kalenderen i Randers i år. Sammen med DMU har Randers klubben besluttet, at vente til bedre tider, på grund af finanskrisen.

MARTIN WHITMARSCH McLaren-Mercedes, er valgt til ny FOTA chef for sammenslutningen af Formel 1 teams. Han afløser Ferrari chefen Luca di Montezemolo.

VALENTINO ROSSI, mangedobbelt verdensmester i road racing, har igen testet en Ferrari Formel 1. Italienske medier oplyser, at hans arbejdsgiver Yamaha efterhånden er nervøs for, at han skifter de to hjul ud med fire. Ferrari har prøvet at få fat i ham i flere år

TORO ROSSO Formel 1 teamet har skrevet kontrakt med 21-årige Sebastien Buemi, Schweiz, og senest med spanske Jaime Alguersuari, 19 år, der sidste år blev kåret til årets Formel 1 talent. Han er samtidig blevet Seat ambassadør.

PORSCHE ER STARTET 2010 sæsonen med en sejr i 24 timers løbet i Dubai med fabrikskørerne Patrick Pilet, F, og juniorkøreren Marco Holzer, D. Porsche har udvidet antallet af fabrikskørere i år til otte.

PEUGEOT HAR LANCERET "Peugeot Eco Cup", som er et europæisk uofficielt mesterskab i miljøvenlig kørsel. Fire deltagere inviteres fra 18 lande, også Danmark. Tilmeldelsen slutter den 10. februar. Du kan læse mere på www.peugeot.dk, hvor der samtidig er tilmeldelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094