23948sdkhjf

Konference om elektrisk mobilitet i Köln

Kölnmesse og den tyske sammenslutning af elproducenter (ZVEI) arrangerer det andet ekspertmøde om elektrisk mobilitet den 3.-4. marts 2010.

Konferencen er for beslutningstagere fra den automotive, energi- samt el- og elektronikindustrierne. Der vil også være deltagelse fra miljøbeskyttelsessektoren, og det skal diskuteres, hvordan mobilitet kan blive gjort miljøvenlig på længere sigt.

Konferencen vil blive ledsaget af en udstilling med titlen “Elektro:mobilia", der vil vise hele området af infrastrukturkomponenter, lige fra elektriske køretøjer til serviceydelser.

På udstillingen vil man også kunne stifte bekendtskab med et projekt, som gennemføres af Ford og RheinEnergie AG. Formålet med projektet er at teste elektrisk mobilitet ved anvendelse af batteridrevne køretøjer. I første omgang fokuseres der på elektriske Ford Transit-køretøjer til brug internt i byer. De to partnere vil både teste kørslen og batterierne, men også bygningen og driften af ladesystemerne samt den dertil hørende afregningsproces.

På konferencen vil en række fremtrædende oplægsholdere analysere mange aspekter angående elektrisk mobilitet. Både den politiske situation og markedsmulighederne og tekniske emner såsom kabelløse ladesystemer, afregningskoncepter for elektriske køretøjer og status på batteriudviklingen vil være på programmet.

Flere oplysninger på www.elektromobilia.de
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078