23948sdkhjf

Solorytter skifter til kæde

46-årige Michael Pedersen, har i 20 år drevet sit eget autolakererværksted i Aabenraa. Nu har han imidlertid skiftet solotilværelsen ud til fordel for at blive holdspiller i kædefællesskabet LAKexperten.
Værksteder med LAKexperten logo på facaden kommer til at fylde mere og mere på Danmarkskortet. Senest er autolakererkæden også blevet repræsenteret tæt på den dansk-tyske grænse, i kraft af at MP Autolakering A/S i Aabenraa netop er trådt ind som aktionær i LAKexperten A/S.

Selv peger Michael Pedersen på en række fordele, som i sidste ende var udslagsgivende for, at han viste interesse for at gå ind i LAKexperten.

- Umiddelbart er der mange gode grunde for mig til at blive en del af LAKexperten. Det, der falder mig mest i øjnene, er, at jeg nu får adgang til nogle kompetente kolleger, som kan give mig en masse inputs fra deres egen dagligdag. Inputs som jeg kan gøre brug af på vores eget værksted, forklarer Michael Pedersen.

Derudover hæfter Michael Pedersen sig ved, at han nu er en del af et fællesskab med en volumen, som stiller ham stærkere i forhold til at skabe en bedre bundlinje.

- Det gode ved at være en del af LAKexperten er også, at jeg nu bliver en del af den fælles markedsføring, som kæden iværksætter. Samtidig ligger der nogle spændende perspektiver i, at være en del af et kollektiv som på landsplan er kendt for en høj kvalitet. Begge dele har jeg en klar forventning om, vil have en positiv effekt på min forretning, fastslår Michael Pedersen.

Hjem med nye indtryk

Som indehaver af MP Autolakering mener Michael Pedersen dog ikke, at det udelukkende er ham selv der kommer til at mærke forskellen mellem at være et enkeltstående værksted til nu at være én brik ud af mange i LAKexperten.

- Efter at have været os selv i 20 år var vi kommet til et punkt, hvor vi gerne ville have flere inputs. Og det er jeg ikke i tvivl om, at vi får nu. Både i kraft af de efteruddannelsestilbud, som vi nu får adgang til, men også gennem de løbende sammenkomster, hvor aktionærerne møder hinanden, siger han og tilføjer:

- Begge dele vil give os nogle indtryk at tage med hjem. Og alt andet lige vil vi derigennem få en dialog om, hvordan vi gør vores arbejde, og om hvordan vi kan optimere vores arbejdsprocesser og i sidste ende også sikre en fortsat udvikling af kvaliteten i vores arbejde.

Den bedste platform

På det personlige plan har Michael Pedersen samtidig haft en bagtanke med at blive en del af LAKexperten. For bag beslutningen ligger også overvejelser omkring et forestående generationsskifte hos MP Autolakering.

- Min søn og jeg har en aftale om, at han vender tilbage til Aabenraa, når han om nogle år er færdiguddannet som autolakerer. Derfor har jeg også gået med en overvejelse om, om det er det her, jeg vil lave til jeg bliver 60 år. Og det kan jeg så sige entydigt nu – at det er det. Jeg har givet mig selv noget at arbejde hen imod, og samtidig har sikret min søn den bedste platform at føre virksomheden videre på, den dag jeg trækker mig tilbage fra faget, siger Michael Pedersen.

MP Autolakering beskæftiger fem medarbejdere og er aktionær nr. 52 i LAKexperten A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125