23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

MICHAEL SCHUMACHER har solgt sit karting center i fødebyen Kempen, Tyskland, til sin yngre bror Ralf.

KEN BLOCK, 42-årig amerikansk racerkører og mediestar, bliver ny kører i Fords WRC-rallyteam. Han skal køre den nyeste version af Focus RS. Han er ikke ukendt med rally efter flere løb i USA. Med en ny amerikaner i WRC-serien håber organisationen på stigende interesse i Ken Blocks hjemland.

SUCCESTEAMET BP Racing i Bramming har sat teamets bil, en skrap lille Peugeot 106, til salg. Teamet vandt Yokohama mesterskabet 2009 med den dygtige rallychauffør Benny Pedersen. Salgsprisen er, ifølge teamets hjemmeside, 190.000 kroner: "Benny ønsker en hurtigere bil, men det er svært at sælge de brugte biler nu. Vi venter og ser tiden an, hvad der sker" oplyser teamets pr-mand Allan Post.

REVISOR EWALD JENSEN, Odder, tidligere mangeårig skatmester i DASU, er død i en alder af 78 år.

PORSCHE HAR præsenteret i helt ny 911 GT3 R racer på en international motorsportsudstilling i Birmingham. Den har sekscylindret boxermotor på 4.0 liter, som yder 480 hk. Den er udviklet i henhold til FIA’s nyeste GT3 regulativer. Den vejer kun 1200 kilogram og er den nye version i forskellige serier, hvor flere Formel 1 kørere også deltager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.5