23948sdkhjf

Fransk japansk alliance

Rafn-Larsen Automobiler åbner ny Mazda forretning i Ballerup.
Der foretages næppe mange investeringer i bilbranchen for tiden, men på Energivej 16 i Ballerup lægges der lige nu sidste hånd på et flot bilhus, der skal huse Mazda fra den 1. januar 2010.

Bag den nye Mazda forretning i Ballerup står Peugeot-forhandleren Rafn-Larsen Automobiler, der tilbage i 1972 grundlagde det, der i dag kendes som Ballerup Bilby.

Rafn-Larsen Automobiler drives og ejes af adm. direktør Kenneth Rafn-Larsen, der overtog forretningen i år 2000, efter at den havde været på fremmede hænder i ti år. Før det var den ejet og drevet af Preben Rafn-Larsen, der i dag er aktiv bestyrelsesformand i selskabet.

Dialogen med Mazda Motor Danmark kom i stand ved lidt af en tilfældighed, men det blev hurtigt til en tæt og konstruktiv dialog om fælles interesser, og det udmøntede sig i en autorisation som forhandler og reparatør af de japanske biler, oplyser Kenneth Rafn-Larsen, som har store forventninger til Mazda.

- Mazda har gennem mange år nydt stor anerkendelse og opnået stor udbredelse i Danmark - ikke mindst takket være et kvalitetsniveau langt over gennemsnittet. Det vil vi gerne være med til at understøtte, siger han.

Hos Mazda Motor Danmark glæder direktør Nils Nyrup sig over aftalen med Rafn-Larsen Automobiler.

- Vi ser meget frem til samarbejdet med Rafn-Larsen Automobiler, der sikrer os en endnu bedre repræsentation af vores mærke i hovedstadsområdet. Rafn-Larsen Automobiler står for soliditet og nytænkning og er dermed et godt match for Mazda, siger han.

Mere på den nye website www.rafn-larsen.dk

Den nye Mazda forretning i Ballerup slår første gang dørene op i forbindelse med nytårs åbent hus den 9. og 10. januar, hvor hele Mazda modelprogrammet kan ses. Fredag den 8. januar er der reception kl. 14-17
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125