23948sdkhjf

SKAD nu også til motorcykler

Brancheforening gør klar til at udvide kredsen.
At om- eller opbygge et køretøj har i over 100 år været grundstenen i Sammenslutningen af Karrosseribyggere og Autooprettere i Danmark (SKAD). Mange medlemmer hos SKAD er specialiseret i at om- eller opbygge alt fra lastvogne, busser, anhængere og varebiler til ambulancer, brandbiler, postbiler, rustvogne, kraner og handicapbiler med meget mere.

At om- og opbygge motorcykler, er ligesom for oven nævnte køretøjer, et håndværk, der kræver sin mand, påpeger brancheforeningen.

- Virksomhederne, der typisk er af mindre størrelse, har ligesom andre værksteder behov for støtte, rådgivning og vejledning indenfor de mange områder, SKAD kan tilbyde. Heriblandt kan nævnes virksomhedsrådgivning, markedsføringsrådgivning, teknisk rådgivning, arbejdsgiver- og juridisk rådgivning, uddannelse, rabatordninger, rådgivning i forbindelse med TÜV og syn, siger Thomas Krebs, direktør hos SKAD, der har et tæt forhold til motorcykelbranchen. Specielt de lovgivningsmæssige områder har han en del kendskab til.

- Vi føler, at der er et behov for at samle de virksomheder under vores paraply, der har med motorcykler at gøre, da disse kæmper med samme regelsæt og udfordringer, som vores andre medlemmer, der opbygger køretøjer. Derfor er det naturligt for SKAD at tilbyde disse virksomheder et medlemskab, da SKAD dækker alle områder inden for det teknisk/faglige, lovgivningsmæssige og arbejdsgivermæssige, udtaler han.

- Vi sætter fokus på den faglige kvalitet og kompetence samt arbejder på vores medlemmers vegne for at skabe klare retningslinjer og regelsæt, som også findes i andre europæiske lande, tilføjer han.

SKAD er siden 1907 en landsdækkende branche- og arbejdsgiverforening, der dækker alle virksomheder, der opretter, om- og opbygger køretøjer, så som person- og varebiler op til 3.500 kilogram, motorcykler samt lastbiler, varebiler, busser, anhængere og chassiser over 3.500 kilogram. SKAD har egen overenskomst med Dansk Metal.

Mere på www.skad.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095