23948sdkhjf

Verdensmand på den jordnære måde

Benny Pedersen, direktør i LHG-Group, er en jovial og rejselysten branche-entreprenør, der forleden fyldte 60 år.
60 år ung og som rødvin, der bliver bedre og bedre med årene. Det er etiketten, som bliver sat på Benny Pedersen, der som direktør står i spidsen for LGH-Group i Holstebro med Suvo Antirust- og CarCosmetic Bilpleje-kæderne. Nytårsdag den 1. januar kunne han fejre rund fødselsdag.

Den afholdte og jordnære chef betegnes også som en videnbegærlig branchemand med stort B, der med opfinderlyst er entreprenør for løsninger til hele branchens bedste. For eksempel står han bag udviklingen af spøjteudstyr, som sågar leveres til konkurrenter i antirust-branchen.

Med mere end 40 år i autobranchen har Benny Pedersen drevet eget værkstedet, været sælger, haft egen virksomhed med maling og ikke mindst fabrikeret gokarts af mærket Cobra som passioneret motorsportsmand, hvilket blandt andet har frembragt talentet Kasper Andersen, der nu gør sig godt i Superleague Formula klassen. Selv kører Benny Pedersen ikke længere – angiveligt på grund af "for brede hofter" til sæderne.

Udenlands udfordringer

Faglig nysgerrighed har bragt antirustbranchens Ole Opfinder viden om. Han har i dag masser af forretningsforbindelser verden over i USA, Kina og andre lande. Tidligere agerede LHG-Group meget i Italien, hvor Benny Pedersen har flere personlige venskaber, på trods af knapt så veludviklede sprogfærdigheder udi det italienske.

Anti-rustchefen betegnes som rejselysten og en god rejsekammerat, der gerne bruger sin store erfaring og ikke er bange for udfordringer.

Netop disse egenskaber har medført, at Benny Pedersen for nylig, som omtalt her i fagbladet, overlod stafetten med at passe "butikken" til 46-årige salgschef Palle Pedersen.

Fremover vil Benny Pedersen koncentrere sig om at passe et nyetableret selskab i Kina, hvor der er betydelige opgaver for vindmølleindustrien. Engagementet forgrener sig til også til Korea, USA og Europa.

Privat er Benny Pedersen bosat i Harlev mellem Århus og Silkeborg med sin kone, som han har tre voksne børn med – to drenge og en pige – der også er berejste ligesom faderen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.097