23948sdkhjf

Dinitrol og biløkonom-uddannelsen i samarbejde

Dinitrol inviterer Biløkonomstuderende fra Lyngby og Århus til informationsmøde.
Som en indledning på et samarbejde mellem Dinitrol og biløkonomuddannelsen har studerende fra både Lyngby og Århus for nyligt besøgt to Dinitrol centre, i Slagelse og i Bilernes Hus i Silkeborg. Her blev der lejlighed til at stifte et nærmere kendskab med Dinitrols produkter og den måde, man rustbeskytter bilerne på.

Ifølge Henrik Bergsbo fra Dinitrol Danmark er der tale om et nyt Varm Voks sprøjtesystem, der er baseret på opvarmede, voksbaserede produkter. Den helt store fordel ved det nye Varm Voks system er produktets lave indhold af opløsningsmidler, og at bilerne efter behandling er lugt- og drypfri. De mere miljøvenlige produkter kommer også personalet til gode i deres daglige arbejde, oplyser en pressemeddelelse fra biløkonomerne under Erhvervsakademi Århus.

Dinitrol i Silkeborg, som lejer sig ind i Bilernes Hus, og Dinitrol Center Slagelse er nogle af de mest avancerede og moderne Dinitrol Centre i Danmark.

Lærerige besøg

Jesper Søgaard fra Autohuset Vestergaard i Kolding var en af de besøgende.

- Det er interessant, at Dinitrol er underlagt Danmarks eneste godkendte kontrolordning, som hører under Teknologisk Institut. Det giver kunderne en sikkerhed for selve udførelsen af rustbeskyttelsen, forklarer Jesper Søgaard.

Ifølge den unge biløkonomstuderende, som skulle til sin afsluttende eksamen i december, er det altid givtigt at deltage på disse informative virksomhedsbesøg.

- Man får god viden om de enkelte udbyderes produkter, og så bliver det nemmere for os med direkte kundekontakt at videreformidle disse oplysninger til interesserede, siger han.

Besøget i Silkeborg afsluttedes med en rundvisning i Bilernes Hus ved HR-chef Anita Nielsen, hvorunder de studerende fik et indblik i hverdagens arbejdsopgaver og det naturlige samspil og den synergi der er mellem Dinitrol og Bilernes Hus.

Dinitrol Center Slagelse som ejes af Rikke og Niels Rask Larsen, driver også Vestsjællands Bilsyn. Niels Rask Larsen holdt et indlæg om at være iværksætter. Besøget blev afsluttet med en rundvisning af synshallen og Dinitrol Centret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094