23948sdkhjf

Bedre farvefinding online

DuPont Refinish har lanceret en opdateret version af sin farvefindingswebside, som tilbyder en mere fleksibel vej til at opnå de korrekte farveformularer.
DuPont Refinish, der herhjemme forhandles af LakGruppen a/s, har lanceret en ny farvefindingswebside, som der er adgang til direkte fra www.LakGruppen.dk.

Med den opdaterede version har autolakerere to nye måder at søge efter en formular: en Keyword-søgning tillader autolakerere at opnå information omkring en farve, som de har lidt information om, samt en avanceret søgning, hvor flere søgekriterier kan indtastes i én søgning.

For det andet vil registrerede brugere nu være i stand til at hente formularer fra andre regioner via en verdensomspændende database af formularer, hvilket tillader dem at følge med i de seneste trends fra Asien, Amerika og Mellemøsten.

Visning af farvekort direkte på skærmen er en anden nyttig opdatering, som giver brugere en ekstra valgmulighed angående, hvordan de vil se søgeresultater. I stedet for at resultater fremkommer i det traditionelle listeformat, vises nu den farve, der er blevet søgt efter og brugere vil kunne se en antydning af, hvilken mulighed, som er den korrekte farve. Farveværktøjet er tilgængeligt for alle, men DuPont Refinish tillader registrerede brugere at gemme deres præferencer med hensyn til kvalitet og regionsvalg på farveformularsiden.

En ny klar-til-brug funktion er også blevet tilføjet, som tillader autolakerere at vælge passende fortynder, hærdere eller additiver, der skal tilføjes til blandeformularen, så den er helt klar til brug.

Forbedret downloadfunktion

DuPont Refinish har forbedret downloadfunktionen for tekniske- og arbejdshygiejniske datablade. Avanceret keywordsøgning og rullegardinmenuer tillader nu autolakerere at finde dokumenter hurtigere og nemmere. Lige meget om brugere er bekendte med DuPont Refinish’ produkter, kan de nu hurtigt og nemt finde relevante TDS og SDS.

Dries Van Den Bergh, DuPont Refinish colour marketing manager, siger:

- vi ønsker at lave søgning efter farveformularer så hurtigt og nemt som overhovedet muligt. Ikke bare har vi forbedret søgefunktionerne, men vi har også lavet siden nemmere at bruge for registrerede brugere, men også autolakerere, som besøger vores side i ny og næ. En del af vores mission er at hjælpe autolakererier med at blive mere produktive og ved at opgradere måden, hvorpå farveformularer hentes og søges efter, kan vi sikre, at de bruger mindre tid på at søge, hvilket giver mere tid til lakering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066