23948sdkhjf

Ny dansk Carambaimportør

Tegee-Dan har fået importen i Danmark for de tyske Caramba kvalitetsprodukter og forventer stor fremgang via markedsføring med især motorsport.
Den nye danske importør af de tyske Caramba-produkter, Tegee-Dan ved Horsens, planlægger en massiv marketingkampagne for det nye produktprogram i løbet af året. Der skal blandt andet ansættes fire til seks nye medarbejdere, og går det efter planen, seks til otte i alt i 2011. Det oplyser indehaver og direktør Gunner Kristensen, der har specialiseret sig i rengøring- og plejeprodukter til blandt andet bilindustrien.

- Vi søger forhandler over hele landet, og har allerede flere aftaler i hus, oplyser Gunner Kristensen.

Caramba har et bredt program til mange opgaver fra additiver til benzin- og dieselmotorer, rustløsner, bremserens, affedtningsmidler, industri-rengører, silikone, stålrense og plejemiddel, fælgrens og mange flere produkter. Hele produktprogrammet er samlet i en ny dansksproget brochure.

Caramba hovedkvarteret ligger i Duisburg, hvor produktionen også er samlet, og har været det siden 1948. Caramba er leverandør til bilindustrien, militæret, jernbaneselskaber, offshore med mere.

50 procent salgsfremgang

Gunner Kristensen forventer, at det nye produktprogram måske vil øge omsætningen i firmaet med 50 procent om nogle år.

- Nuvel, vi har også mærket krisen sidste år, men er trods alt kommet pænt gennem problemerne. Vi har ikke grund til at klage, tilføjer Gunner Kristensen, der gennem mange år har været importør af de tyske Tegee plejeprodukter fra Bremen. Heraf navnet Tegee-Dan.

- Caramba er blevet opkøbt af et tysk investeringsselskab, som også ejer Tegee. Det var i den forbindelse, vi kom i kontakt med Caramba. Vort produktprogram til bilpleje er blevet endnu mere bredt og omfattende.

Utraditionel markedsføring

Gunner Kristensen har aldrig lagt skjul på, at han benytter motorsporten, fra rally til baneløb, som en stor del af markedsføringen. Han fortsætter med at støtte rallykøreren Ib Kragh, Juelsminde, som får en ny rap motor i den lille Fiat Punto i år.

Men det store spring i år bliver et samarbejde med FDM om to Seat Leon biler i DTC-serien. De to kørere bliver Jens Møller, Ikast, med mange års erfaring i DTC-serien, og Tegee-Dans salgschef Kim Holmgaard, Ålborg, der i en årrække har deltaget i Yokohama Cuppen, og fra 2006 til 2008 kørte en Seat Leon i Advan Cuppen. De skal køre samme biltype, som Michel Nykjær vandt DTC-mesterskabet med for nogle år siden, og som Casper Elgaard i øvrigt også har kørt.

Gunner Kristensen vil ikke ud med budgettet, men det er rigtig mange penge. De skal vise flaget til hele branchen. En god markedsføring, der vil gøre navnet Tegee-Dan og Caramba mere kendt.

FDM-test og messedage

- En anden meget vigtig sag er, at FDM skal teste vores nye produkter og videregive test og oplysninger til deres mange læsere i medlemsbladet Motor. Vi har godt nok fine test fra Tyskland, fra blandt andet Dekra og TÜV, men en dansk test er bedre, når den er udført af FDM. Jeg tror fuldt og fast på, at denne form for markedsføring for et firma som Tegee Dan, der jo henvender sig til landets bilister, og hele branchen. Det er guld værd.

- Men vi har mere på bedding, udtaler Gunner Kristensen. Når det hele er plads, og vi kommer frem til foråret, afholder vi tre messedage på Jyllands-Ringen med 60 inviterede kunder hver dag. De får instruktion i de nye produkter, og mulighed for at få en tur rundt på banen med en af vore kørere, fortæller 63-årige Gunner Kristensen, der har drevet firmaet Tegee-Dan i 23 år. Der er for tiden 13 mennesker ansat i firmaet, heraf syv sælgere, som altså skal udvides i løbet af året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078