23948sdkhjf

Forandret bilmarked i sigte

Direktør Elly Kjems Hove har overladt styringen af Bilbranchen til Jesper Juul Jensen.
Efter seks år på posten har Elly Kjems Hove forladt Bilbranchen for at tiltræde som direktør for DI Byggematerialer. Hun er netop blevet afløst af Jesper Juul Jensen som direktør for Bilbranchen.

I den anledning var der inviteret til farvel og goddag reception i Industriens Hus i tirsdags den 12. januar.

Den 43-årige Jesper Juul Jensen har i sin tid i DI været beskæftiget med for-handling af overenskomster og rådgivning om personalejura – blandt andet inden for Bilbranchen - han har været regionalforeningssekretær og senest chef for DI’s medlemsforhold, hvor han har haft ansvaret for akkvisition og medlemsrelationer.

I sin tale konstaterede Elly Kjems Hove, at en sådan anledning rummede både noget vemodigt og noget godt.

- Det vemodige er, at bilbranchen i 2009 oplevede den mest voldsomme nedtur nogensinde, en meget brat nedtur ovenpå de fantastiske 2007 og 2008. Navnlig lastbilsalget er gået dårligt, og har det trangt, men heldigvis nåede salget af nye personbiler op på 110.000 i 2009 - det må sige at være acceptabelt, selv om det er langt mindre end i de gode år. Den gode nyhed er, at alt tyder på at mere og mere af persontransporten foregår i bil, og der forventes fortsat en årlig stigning på et par procent, sagde hun.

- Så heldigvis for medlemmerne er der et blivende marked for handel med og service af biler. Men det bliver ikke et marked, som vi har kendt det – det bliver et forandret marked, sagde Elly Kjems Hove og takkede for godt samarbejde med medarbejdere, DI og en stribe samarbejdspartnere.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange foreninger i denne branche. Jeg har af den årsag mødt utroligt mange sjove og rare mennesker, og taget del en mængde gode sociale aktiviteter. Også på det substantielle har vi haft et bredt samarbejde i branchen, om end jeg dog vil sige, at det ikke altid er lige let at holde fokus på det, som sagen drejer sig om, i stedet for at drøfte særstandpunkter. Medlemmerne kunne få betragtelig mere indflydelse og spare mange ressourcer ved at lægge æggene i samme kurv. Og med din baggrund fra akkvisition Jesper, har du jo de bedste forudsætninger for, at arbejde med den sag, opfordrede hun sin efterfølger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093