23948sdkhjf

Hofmann til Semler

Semler Værktøj overtager agenturet for Hofmann produkter i Danmark efter Lillelund.
Importen og serviceringen af lifte, dækmaskiner, afbalancerings- og hjuludmålingsudstyr fra den anerkendte europæiske producent Hofmann, varetages fremover af Semler Værktøj.

Semler Værktøj var et oplagt valg for producenten til at overtage agenturet efter Jens Lillelund & Co. A/S, fordi Hofmann i forvejen leverede Volkswagen godkendt udstyr til Semler Værktøj, som derigennem har opbygget stor ekspertise i at håndtere produkterne.

- Vi er klar til at servicere alle kunder – frie som mærkeværksteder, forklarer salgschef Hans Hansen, Semler Værktøj.

– Vi har solgt og serviceret Hofmann produkter gennem de seneste to et halvt år. Derfor har vi ekspertisen til at sikre den bedste service til de kunder, der indtil nu har benyttet den hidtidige importør. Desuden er varelageret fra Jens Lillelund & Co. A/S overtaget og på plads på lageret her i Brøndby, forklarer han.

Kvalitet i højsædet

– Det er en naturlig udvikling af vores forretningsområde, eftersom vi i forvejen sælger produkterne til en stor del af markedet. Det er vores mål at sikre høj kundetilfredshed på både pris og kvalitet, lover Hans Hansen.

Hofmann er en del af den verdensopspændende værktøjsproducent Snap-On grundlagt i 1920, der med en omsætning på 2,9 milliard dollar er en af verdens største.

Semler Værktøj er en del af Semler Gruppen, som er kendt for bilimportvirksomheden Skandinavisk Motor Co. samt detailvirksomhederne SMC-Biler og Semler Audi Detail. Semler Gruppen har importen af VW, Audi, Seat, Porsche og Skoda og leverede cirka 25.000 biler i 2009. Semler driver en landsdækkende kæde af detailforretninger og omsatte med cirka 1400 ansatte i 2009 for omkring syv milliarder kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125