23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyheder fra ind- og udland i motorsportens verden.
216 GENNEMFØRTE DETTE ÅRS hårde Dakar-motorløb 9000 kilometer gennem Sydamerika – 79 motorcykler, 18 quads, 68 biler og 51 lastbiler – ud af 420 startende. Nasser Al-Attiyah fra Quatar kørte sin Mini til sejr i bil-kategorien. Danske Jes Munk kom i mål og blev 2’er i klassen, trods et gearkassenedbrud. Læs mere på motorsiden.dk eller dacar.com.

FDM BLIVER FREMOVER både løbsarrangør og promotor af DTC-serien i et nyt fælles selskab i samarbejde med den nuværende promotor Peter Elgaard. Flere af FDMs søsterklubber i Europa fungerer allerede i dag som løbsarrangør og paraplyorganisation for bil- og motorsportsklubberne.

DEN DANSKBASEREDE INTERNATIONALE Saxo Bank er nu også sponsor for 18-årige Lasse Sørensen, vinder af det franske F4-mestermesterskab i 2014, ligesom også storebror Marco Sørensen, der gør det godt i GP2 efter fine resultater i Formula Renault 3.5. Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen roser begge kører for deres store potentiale.

NÅR WRC AFDELINGEN I Monte Carlo køres i den kommende weekend, så er den tidligere absolutte stjerne, Sebastien Loeb, tilbage på de sydfranske og monagasgiske veje. Det bliver dog kun til denne ene afdeling i WRC serien at rallyfans får fornøjelsen af Sebastien Loeb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093