23948sdkhjf

Nyt samarbejde med en lys fremtid

Osram har netop indgået samarbejde med DC Scandinavia om distribution af lys-produkter til bilbranchen i Danmark.
Som en af de store lysfabrikanter i verden, også når det kommer til belysningsapplikationer til personbiler, er Osrams produkter allerede både kendt og anerkendt i bilbranchen.

DC Scandinavia A/S er bedst kendt på det danske marked som leverandør af avancerede, bilspecifikke løsninger til eftermarkedet, og har de seneste år arbejdet mere målrettet med lysprodukter som lysstyringssystemer, interiør lys og design positionslys. Produkter som DC Scandinavia helt eller delvist selv har udviklet.

- Vi går meget op i kvalitet, og det er også derfor vi indtil nu har valgt helt eller delvist selv at udvikle vores lysprodukter. Med Osrams produkter får vi tilført vores eksisterende sortiment en flot palet af spændende produkter i høj kvalitet, som matcher vores kunders behov perfekt, fortæller virksomhedens direktør Ulrik Kjær,

Med det nye samarbejde vil DC Scandinavia kunne tilbyde de danske bilforhandlere og deres kunder spændende modeltilpassede løsninger som eksempelvis LED interiør lys, LED DRL kørelys samt det store sortiment af Osram LED håndlygter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079