23948sdkhjf

DAL overtager Bangsbo Auto

Dansk Auto Logik har fra nytår overtaget aktiviteterne fra det hæderkronede Bangsbo Auto.
Bangsbo Auto har kørt international autotransport siden 1996, og har dermed været den mest stabile aktør på dette marked. Stifteren og ejeren, Erik Bang, har selv siddet bag rattet i en af lastbilerne, og har på den måde haft en meget tæt relation til sine kunder. Gennem alle årene har stabilitet, troværdighed og kvalitet været grundstammen i hans forretning, oplyser Dansk Auto Logik.

Tiden er kommet til at geare lidt ned. Derfor har Erik Bang solgt sine aktiviteter til Dansk Auto Logik, som han har arbejdet sammen med de sidste par år.

- Jeg har et meget tæt forhold til mine kunder, og derfor har det været vigtigt for mig at finde en samarbejdspartner og efterfølger, som er ligeså stabil, som jeg har forsøgt at være. Jeg kommer til at savne livet med bilerne og mine kunder, men jeg kan jo ikke lyve om min alder. Jeg er nået til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg vil prioritere andre ting. Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Auto Logik de sidste par år, og derfor har det været naturligt for mig at lade dem køre videre med mine aktiviteter, udtaler Erik Bang.

For Dansk Auto Logik bliver der ikke den store forskel, idet der allerede har været et tæt samarbejde mellem Auto logik og Bangsbo Auto.

- Vi er stolte af den tillid som Erik Bang viser os ved at overdrage sine aktiviteter til os. Erik Bang har behandlet kunder og lastbiler, som var det hans børn. Vi har haft et godt samarbejde de sidste par år, fordi vi langt hen ad vejen har drevet vore forretninger på samme vis. Kunderne har kunnet stole 100 procent på Bangsbo Auto, ligesom de kan stole 100 procent på os, forsikrer adm. direktør Kurt Rath fra Dansk Auto Logik.

Overdragelsen sker med virkning pr. 1. januar 2015. De første par måneder af 2015 arbejder Erik Bang for Dansk Auto Logik for derved at sikre en glidende overgang af aktiviteterne.

Også Europa

Dansk Auto Logik råder over mere end 100 autotransportere, og har i 2014 flyttet 267.000 biler. Den primære aktivitet er fortsat i Danmark, men i de seneste år er der også blevet satset på kørsel til og fra resten af Europa. Typisk sendes der hver uge 8-10 lastbiler mod Tyskland. Nogle af disse runder Schweiz, Østrig og Italien for at hente biler med retur til Danmark. Udover transportforretningen, råder Dansk Auto Logik over 330.000 kvadratmeter fast grund til opbevaring af biler. Samlet er der plads til mere end 7000 biler i Vamdrup og Ringsted. I værkstedshallerne udføres der alt fra simple klargøringsopgaver til komplicerede varevognsopbygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078