23948sdkhjf

Nissan leverer til Forsvaret

Forsvarets Materieltjeneste har igen valgt Nissan Navara i forbindelse med et udbud. Den japanske producent leverer yderligere 120 Nissan Navara til Forsvarets Materieltjeneste.
Med udgangen af 2013 modtog Forsvarets Materieltjeneste 128 Nissan Navara. I slutningen af 2014 bestilte og modtog de yderligere 120 af samme model.

I slutningen af 2014 leverede Nissan i Danmark 120 Nissan Navara pick-up til Forsvarets Materieltjeneste, som igen har valgt Nissan som leverandør i forbindelse med et udbud i sommeren/efteråret 2014. Bilerne er tilpasset specielt i henhold til Forsvarets krav med blandt andet hard top og specialkonstrueret ladindsats.

Ralph Gonsalves, Country Manager Nissan Nordic Europe, udtaler i forbindelse med leveringen:

- Ved første ordre af 128 Nissan Navara i slutningen af 2013 var vi meget stolte og oplevede det som et kvalitetsstempel af vores biler. Det, må man sige, virkelig er blevet bekræftet nu. At blive valgt igen er en stor anerkendelse af at have levet op til de strenge krav og udfordringer som Forsvaret kræver af sit materiel.

Top 3-leverandør af pickups

Nissan Navara fås i to motorvarianter. En 2.5 liters dCi med 190hk og en luksusudgave med en 3.0 liters V6 diesel med 231hk. Navara findes både som King Cab og Double Cab, begge med mulighed for at laste op til 3.000 kg på krogen.

- Nissan er i top 3 som leverandør i Danmark af pick-up. Totalmarkedet er dog ikke så stort og holder sig på omkring 500 biler om året. Som sidste år vil salget af de 120 Navara til Forsvaret ikke kunne ses i statistikken, da de ikke registreres på normale vilkår. Vi er meget stolte over denne ekstra ordre, som jo alt andet lige må være baseret på daglig test og positive oplevelser af bilen i brug. Det er vel den bedste anbefaling, man kan ønske sig, udtaler Ralph Gonsalves.

Navara er udstyret med Nissans anerkendte elektronisk styret firehjulstræk, der trækker på de bageste hjul ved normale omstændigheder, men automatisk fordeler trækkraften op til 50 procent på alle fire hjul, når 4WD tilvælges. Der er desuden mulighed for tilvalg af lavt gear, når der skal bruges ekstra kræfter i terrænet til at forcere bakker eller lignende forhindringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063