23948sdkhjf

BMW i Aalborg får ny ejer

Bilhuset Haldrup bliver syvende udsalgssted i den voksende Bayern AutoGroup-kæde under Nic. Christiansen-koncernen.
Nuværende ejer og stifter Lars Haldrup Petersen takker af efter 13 års succes som BMW bilforhandler, når Bilhuset Haldrup i Aalborg per 1. marts 2015 skifter hænder, og han overlader førersædet til Bayern AutoGroup.

Bayern AutoGroup har i forvejen seks udsalgssteder i Aarhus, Silkeborg, Kolding, Esbjerg, Holstebro og Odense, men ønsker at vækste yderligere på BMW.

- Som et led i vores vækststrategi har Aalborg naturligt været på vores ønskeliste. Det er derfor glædeligt, at vi har kunnet indgå denne aftale med Lars Haldrup Petersen. Vi overtager en veldrevet og professionel forretning og glæder os til at videreføre driften sammen med de nuværende medarbejdere, udtaler direktør for Bayern AutoGroup, Claus Bjerring Christiansen, og fortsætter:

- Vi ser frem til at tilføre forretningen vores koncepter, så vi i foråret kan slå dørene op for Bayern AutoGroup Aalborg og byde både nuværende og nye kunder velkommen til velkendte ansigter og den gode service, som forretningen er så kendt for i Nordjylland.

Foruden nybilsalg varetager Bayern AutoGroup A/S også engrossalg af originale BMW- og Mini reservedele og nåede i 2013 et resultat på 16,8 millioner kroner, ifølge Experian. Bayern AutoGroup hører til den store Nic. Christiansen-gruppen, som også omfatter Terminalen med forhandling af 10 bilmærker fra syv forhandlinger i seks byer.

Nic. Christiansen-gruppen importerer også fabriksnye Hyundai biler og reservedele til Danmark og importerer Jaguar og Land Rover til henholdsvis Danmark, Norge og Sverige.

Ikke arbejdsløs

Bilhuset Haldrup i Aalborg har været autoriseret BMW forhandler siden 2002 og er en anerkendt forhandler i Aalborg og hele Nordjylland. Forretningen tegner sig for et årligt salg af cirka 300 nye BMW biler fra de nyombyggede salgslokaler, som fuldt ud lever op til BMW’s krav og standarder. Desuden er huset autoriseret reparatør af Land Rover, MG og Rover samt har engrossalg af blandt andet originale reservedele.

- Det er ikke uden vemod at skulle tage afsked med en veldrevet forretning, men jeg mener dog, at timingen er den rette. Jeg kender Bayern AutoGroup særdeles godt, og jeg er glad for at "aflevere" forretningen til dem. De er yderst kompetente, og jeg er sikker på, at både kunder og personale vil være glade for løsningen. Jeg bliver ikke arbejdsløs, idet jeg fortsætter med at udvikle mine to andre bilforretninger i Hobro og Randers med Opel, Honda og Nissan, udtaler direktør for Bilhuset Haldrup, Lars Haldrup Petersen. Forretningen i Aalborg leverede et resultat på 1,3 millioner kroner i 2013, og Lars Haldrup Holding kom samlet på en 25. plads i Motor-magasinets seneste Bilforhandlernes Top 100.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093