23948sdkhjf

Dansk Auto Logik satte rekord

Autotransportør fik fremgang på 19 procent i 2014 og transporterede i alt 267.000 biler.
Indregistreringstallene for sidste år viste et rekordår for den danske bilbranche: I 2014 blev der indregistreret frem procent flere biler end i 2013. Denne udvikling påvirker Dansk Auto Logik, som er den største transportør af biler i Danmark. Ud over den vækstmulighed, der for Dansk Auto Logik ligger i det øgede bilsalg, har firmaet også haft held med at øge markedsandelen via sin vækststrategi, oplyser selskabet.

Målt på antallet af flyttede biler har firmaet oplevet en fremgang på 19 procent i forhold til 2013, idet i alt 267.000 biler er blevet transporteret.

Hos Dansk Auto Logik tolker man fremgangen som branchens anerkendelse af firmaets evne til at levere konkurrencedygtige og effektive løsninger.

- I perioder med meget højt aktivitetsniveau er vi den rigtige samarbejdspartner. Med mere end 330.000 kvadratmeter indhegnet asfalt, mere end 5000 kvadratmeter værkstedsareal og mere end 100 autotransportere, er vi i stand til at løse selv meget store opgaver på kort tid, lover Kurt Rath.

Den udvikling, som Dansk Auto Logik har haft de seneste år, mærker kunderne helt kontant.

- Jo større aktivitet vi har, desto lavere enhedspriser kan vi producere til. Konkret har det betydet, at vi ikke har set prisstigninger de sidste mange år, og med det nuværende aktivitetsniveau planlægger vi heller ikke justeringer på kort sigt. Vi ønsker på den måde at vise branchen, at når de er loyale over for os, så kvitterer vi loyalt igen ved at holde prisudviklingen i ro og ved fortsat at investere i fremtidssikre løsninger, udtaler Kurt Rath.

Kræver investeringer

Alene i 2. halvår af 2014 har Dansk Auto Logik investeret betydelige summer. Der er anskaffet cirka 30.000 kvadratmeter2 jord i Vamdrup. Arealet vil i løbet af 1. halvår 2015 indgå som en del af den store bilterminal i Vamdrup. Ligeledes er der i 2. halvår 2014 anskaffet 16 nye autotransportere til en samlet værdi af cirka 27 millioner kroner.

Sund økonomi

Når ikke priserne har været justeret i flere år, sætter man sig under pres for at producere billigere. Dansk Auto Logik har gennem mange år opbygget en finansiel stabilitet, der betyder, at der er økonomisk råderum til investeringer.

- I hele firmaets historie, har vi haft tradition for at betale kontant. Vi investerer, når det er nødvendigt, og når det giver mulighed for at optimere og forbedre vores løsninger og service, udtaler Kurt Rath.

Også i kunde- og medarbejderrelationer investeres der målrettet.

- Jeg ved, at mange af vore kunder er glade for, at vi har kunnet fastholde vores høje kvalitets- og serviceniveau. Vi leverer næsten alle biler i forhandlernes åbningstider og med dansktalende chauffører. Danske lønninger er ikke de billigste, men hvis man vil levere den bedste service i Danmark, så skal arbejdskraften hentes herhjemme og ikke i udlandet, siger Kurt Rath.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187