23948sdkhjf

Elaskon bebuder nyt og udvidelse i Norden

Den nye antirust-aktør i Danmark vil fortsat gerne tiltrække centre og udbygger sit samarbejde med Autoopretning Vendsyssel om fremstød i Norge.

Der er endnu blot tre nåle på danmarkskortet over sprøjtecentre på hjemmesiden elaskon.dk. Men manden bag den nye antirustkæde under opbygning, Niels Bech Andersen, er tilfreds og bebuder nyt i 2024.

- Vi udbygger vores autoriserede servicecentre-netværk i et roligt tempo og med omhu, idet vi stiller store krav til vores samarbejdspartneres professionelle niveau. For nuværende har vi tre servicecentre og otte steder, hvor behandling kan foretaget. Vi oplever en del forsigtige følere fra markedet, og lader eksisterende sprøjtecentre fra andre kæder prøve vores produkter, siger Niels Bech Andersen. Han tilføjer, at det for mange vil være en stor beslutning for et eksisterende sprøjtecenter at skifte til Elaskon, og at nogle også vil være bundet af klausuler.

Niels Bech Andersen bebudede ved opstarten i 2023 overfor Motor-magasinet, at det er planen at bygge seks strategisk placerede bilcentre, som Bech Nordic A/S selv driver. Sekundært at komme ind hos bilhuse med konceptet samt at tiltrække rustbeskyttelsescentre rundt i landet, der vil prøve noget nyt.

Nyt mål sat

Målet nu er i løbet af de næste to år at etablere 12 velfungerende centre, som Niels Bech Andersen kalder for ’supersygehuse’, som folk gerne vil gerne køre langt for at benytte, især med specialbiler, måske endog tage en lokal overnatning, mens bilen bliver behandlet.

Introduktionen i Danmark svarer til forventningerne med organisk voksehastighed, og nu er vi i stand til at sætte lidt mere tempo på i et marked der er præget af et monopollignende segment Niels Bech Andersen, agent i Danmark for Elaskon

- Vores behandlingstyper er banebrydende og branchenytænkning omkring hvordan biler anno 2024 bør behandles. Det kræver særlig uddannelse i teknik og produkter. Men introduktionen i Danmark svarer til forventningerne med organisk voksehastighed, og nu er vi i stand til at sætte lidt mere tempo på i et marked der er præget af et monopollignende segment, som nogle få aktører sidder lukrativt på, mener Niels Bech Andersen.

Aktiviteter i 2024

Overfor autobranchen kalder Bech Nordic sine Elaskon-behandlinger for Klima og Rustbeskyttelse, idet produkter og påføring giver en række fordele, som virksomheden fremhæver til nutidens biler, der er fyldt med elektronik, sensorer og justeringsmuligheder

  • Særligt velegnet og godkendt til behandling af elbiler.
  • Voksprodukterne hærder glasklart men forbliver elastiske hvilket giver fordele ved reparationer og service.
  • TÜV-certicerede behandlinger har opnået ekstremt gode resultater i saltkammer tests med 790 timer

Bech Nordic A/S forventer at øge sine aktiviteter betydeligt i 2024, herunder med en B2B agenturaftale med Engelske Autosmart samt endnu en ny aftale med ligeledes engelske BIG Supplies Limited og en af Europas største automotive detailimportører, som samme med Halfords UK er suverænt markedsleder, ifølge Bech Nordic.

Elaskon Danmark øger desuden samarbejdet med Nordjyske Autoopretning Vendsyssel ApS omkring distribution af Elaskon produkter, koncept og udstyr til det norske marked og er i forhandlinger og forventer en snarlig rammeaftale.

- Vores samarbejde med Autoopretning Vendsyssel ApS har udviklet sig særdeles positivt, og netop samarbejdet med denne meget innovative og fremtidstænkende virksomhed har været en af drivkræfterne bag den succes, som Elaskon lige nu høster i Danmark, siger Niels Bech Andersen.

Om Bech Nordic og Elaskon

  • Bech Nordic A/S er ejet af Bech GmbH i Nordtyskland og varetager i Danmark bl.a. et agentur for Elaskon Sachsen GmbH.
  • Elaskon Sachsen GmbH er Tysklands ledende og mest anerkendte fabrikant af avanceret rustbeskyttelse. og med 900 etablerede stationer i Tyskland, også Europas største. Elaskon blev etableret i 1928 i Dresden, hvor hovedkvarteret stadigvæk ligger. Elaskon er familieejet, og har tidligere udelukkende opereret i Tyskland. Først nu er virksomheden begyndt at ekspandere til andre markeder inden for rustbeskyttelsesstationsbranchen, herunder Danmark.

Kilde: Bech Nordic/Elaskon

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094