23948sdkhjf

El- og hybridbiler kræver nye kompetencer på autoværkstederne - Auto-G har en attraktiv løsning

Proline E Center er et landsdækkende kædekoncept med speciale i el- og hybridbiler. Som medlem af kædekonceptet får de enkelte værksteder altid adgang til opdateret viden, informationer og rådgivning om el- og hybridbiler.

LÆS MERE OM PROLINE E-CENTER HER

45 procent af de nyregistrerede personbiler i Danmark i 2022 var elektrificerede. 2022 blev samtidig året, hvor Danmark rundede 100.000 elbiler og dermed overhalede plug-in hybriderne. Vi vil se stadig flere elbiler og hybridbiler på vejene. Derfor skal værkstederne tilpasse deres kompetencer og faciliteter, så de har mulighed for at servicere både nutidens og fremtidens bilpark. Mekanikerne stilles over for nye udfordringer med disse højteknologiske biler. De er uddannede og erfarne i forbrændingsmotorer, men støder nu på de ’grønne biler’, som stiller nye krav til værkstedet.

”I Proline E Center hjælper vi med al den tekniske baggrundsviden, som vi sørger for er opdateret via et samarbejde med en lang række samarbejdspartnere"
Rasmus Kronborg, konsulent i Proline E Center

Værkstedet skal for at efterkomme krav og behov fra den nye bilpark kunne yde nye services, hvilket kræver, at de efteruddannes som el- og hybridteknikere. Men det har været en udfordring for de tekniske skoler at følge med til efterspørgslen, og de har haft lange ventelister. ”Nu er der hul igennem igen, og det er vigtigt, for mekanikerne skal have de nødvendige uddannelser og lære at forstå bilerne og håndtere dem korrekt. Hos Auto-G har vi igennem vores Proline E Center en kæde, som hjælper med al den tekniske baggrundsviden, som vi sørger for er opdateret via et samarbejde med en lang række samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan supportere vores værksteder med den sidste nye viden og hjælpe dem i dagligdagen, og vi har et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne,” siger Rasmus Kronborg, konsulent i Proline E Center, der er Auto-G’s grønne værkstedskoncept.

Fordele ved at blive medlem af Proline E Center
 • Gratis medlemskab uanset hvilken grossist eller kæde, du tilhører
 • Leverer et komplet setup, så du er parat og klædt på til fremtidens bilpark
 • Tæt samarbejde med de bedste leverandører i branchen
 • Proline E Center rådgiver medlemmerne og holder dem up-to date med den nyeste viden
 • Tilbyder efteruddannelse i tæt samarbejde med godkendte uddannelsessteder landet over
 • Dine kunder har sikkerhed for, at værkstedet har det korrekte, godkendte sikkerheds, test og værkstedsudstyr
 • Dine kunder har sikkerhed for, at mekanikerne har gennemført elog hybridteknikeruddannelsen samt tilhørende sikkerhedskursus
 • Med skilte, flag og plakater som del af startpakken signaler du til kunderne, at du er deres ”Lokale El- og Hybrid Specialist”
 • Profilering af dit værksted på prolineecenter.dk
 • Markedsføringsmateriale og årlige kampagner online og i trykte medier
 • Hjælp og rådgivning vedr. sikkerhedsudstyr, godkendt værktøj, testudstyr, fleksible og fremtidssikrede ladeløsninger
OM PROLINE E CENTER
Udviklingen kræver, at mekanikere og værksteder skal tilegne sig nye kompetencer. Som medlem af Proline E Center - Auto-G’s grønne værkstedskoncept - bliver værkstederne en del af en landsdækkende kæde, som har specialiseret sig inden for el- og hybridbiler. Proline E Center sørger for, at både værksted og medarbejdere hele tiden er opdaterede i forhold til bedst muligt at kunne servicere de mange nye grønne biler.
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11