23948sdkhjf

Nyt rensemiddel fjerner sodaflejringer i motordele

Bell Add præsenterer et nyudviklet produkt i produktserien til motorvedligeholdelse.

På Bell Adds stand præsenterer nye og opgraderede produkter til motorvedligeholdelse. Bl.a. EGR Turbo & IndsugningsRens, som er et avanceret rensemiddel i form af koncentreret renseskum, som opløser sod i de motordele, der er i direkte kontakt med udstødningsgasser. Sodaflejringer i EGR-røggaskøler og -ventil, EGR-rør, turbolader og indsugning fører til nedsat motorydelse, øget brændstofforbrug og høje emissionstal.

Produktet opløser og fjerner selv de mest fastgroede sodaflejringer i motordele. Det sikrer en grundig rengøring og genopretter motorens optimale ydeevne.

Desuden rengør rensemidlet EGR-røggaskøler/ventil, EGR-rør, turbolader og indsugning. Der er altså tale om en alsidig løsning til optimering af hele udstødningssystemet.

Ved at fjerne sodaflejringer genoprettes korrekt forbrænding, der giver renest mulige udstødningsgas, hvorved hele udstødningssystemets levetid optimeres.

- Vi er overbeviste om, at dette rensemiddel vil blive uundværligt i værkstedernes bestræbelser på at give kunderne god service og høj kvalitet. Både værkstederne og deres kunder ønsker at opretholde motorens ydeevne, forbedre brændstoføkonomien og reducere miljøbelastningen, siger Bell Adds produktchef, Henrik Berendt.

EGR Turbo & Indsugnings-Rens er udviklet til benzin- og dieselmotorer såvel som motorer med hybridteknik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11