23948sdkhjf

Ny hjemmeside dedikeret bilforhandlere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Biltorvet tilbyder nu at lave bilforhandleres hjemmesider for helt ned til 5.000 kroner for en komplet side med alt, hvad bilforhandleren skal bruge.

Hvis din webside hænger lidt i bremsen og trænger til et facelift, så kan Biltorvet Web nu tilbyde en superenkel, let og billig webside specielt konstrueret til bilforhandlere.

Alle onlinekompetencerne og erfaringerne fra det daglige arbejde med bilforhandlere, bilsalgprogrammet AutoDesktop samt bilportalen biltorvet.dk, er brugt i udviklingen og er hældt i motoren bag websideløsningen, der er skarpt målrettet mod især små og mellemstore bilforhandlere.

En komplet hjemmesideløsning koster fra 5.000 kroner. For de penge er hjemmesiden klar til brug og forhandleren skal blot fylde indhold ind på siderne, og få sine salgsbiler hevet ind - det kan fx ske via bilsalgsprogrammet AutoDesktop helt automatisk.

Salgsbilerne præsenteres lækkert med detaljer og en flot gallerivisning, hvor besøgende har mulighed for at søge efter bilerne efter en række kritererier. 

Pakke uden bekymringer
Derudover indeholder hjemmesiden alt, hvad bilforhandleren har brug for til at præsentere firmaet, som fx en side til  medarbejderstaben og en side, hvor man kan viser nyheder. Det er muligt at tilkøbe diverse smarte løsninger som fx booking af prøvekørsler og booking af service via hjemmesiden. 

For de forhandlere, der annoncerer på biltorvet.dk får man også den smarte byttebilswidget med i købet gratis. 

Websiden er konstrueret efter de nyeste principper, så det er let og enkelt at føje indhold til og de er optimeret, så forhandleren også bliver fundet med sine salgsbiler via søgemaskiner som Google. Derudover er den hurtigt indlæst og har et smukt design.

Læs mere om den billige og smarte løsning her.

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.109