23948sdkhjf
Del siden

Biltorvet.dk

Biltorvet.dk er vi bidt af biler. I alt hvad vi gør, er formålet helt rendyrket at give brugeren den mest effektive adgang til det samlede bilmarked i Danmark.

Biltorvet er Danmarks suverænt største markedsplads for biler fra bilforhandlere!
Hos os finder du mange tusind bilannoncer, som ikke er sat til salg på andre bilportaler.

Vi pakker ikke tingene ind i unødvendige reklamer, og vi spilder ikke din tid med unødvendigt mange klik for at komme frem til sagens kerne. Vi er nemlig 100% ejet af den professionelle bilbranche i Danmark, og det adskiller os markant fra de andre bilportaler.

Vi står i direkte kontakt med bilforhandlerne, og vores bilannoncer er derfor altid indrykket efter direkte aftale. Det sikrer dig, at data er ordentligt opdateret, så du undgår at spilde tid på biler, der er solgt eller står til salg med forkerte oplysninger.

Alle, der driver en professionel bilforretning i Danmark, vil have Biltorvet.dk som sin foretrukne bilportal.
Ejerkredsen i Biltorvet A/S tæller ca. 400 selskaber, der repræsenterer omkring 800 af de største bilforretninger i hele landet. Biltorvets ejerkreds står selv for ca. 2/3 af al professionel handel med nye og brugte biler i Danmark. Resten ligger fortrinsvis hos de bilforhandlere, der annoncerer på Biltorvet.dk uden at være en del af
ejerkredsen.

AutoDesktop
En væsentlig del af forretningen Biltorvet A/S er også salgsstyringssystemet AutoDesktop, som bliver mere og mere udbredt i den danske bilbranche. AutoDesktop skiller sig blandt andet ud ved at have et indbygget CRM-system, som gør det meget nemmere for bilsælgerne at holde styr på deres kunder. Dermed kan de blandt andet nemmere følge op på kunder, og bruges AutoDesktop korrekt, så er der stor chance for, at det kan ses positivt på salget af biler.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047