23948sdkhjf

Nu kan man lave serviceaftaler i AutoDesktop

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoDesktop

Nu kan forhandlere sælge serviceaftaler i AutoDesktop, samtidigt med et tilbud, eller efter underskrevet slutseddel. Salget af serviceaftalen er dermed en helt naturlig del af salgsprocessen.

Når bilsælgeren sidder med en kunde, som der netop er solgt en bil til, ved han, at det er nu, at undervognsbehandlingen, trækkrog og andre ekstraydelser skal sælges.

Det skal nemlig ske, mens kunden er varm og parat til at købe. Biltorvet A/S giver nu mulighed for at tilbyde kunden en serviceaftale direkte i bilsalgsprogrammet AutoDesktop. Serviceaftalemodulet er bygget ind, så salget af en serviceaftale bliver en del af den naturlige salgsproces. 

Forhandlerens egne vilkår og priser
Der tages udgangspunkt i forhandlerens egne priser og vilkår. Som udgangspunkt bruges et standarddokument, men det er også muligt at få forhandlerens eget design på servicedokumentet eller få Biltorvet til at designe det efter timepris.

Serviceaftaler kan også laves helt afkoblet fra salgsprocessen. Det gør det muligt at sælge serviceaftaler direkte til kunder, som ikke er ved at handle en bil.

Læs mere om Serviceaftaler her. Priserne starter ved 99 kr. pr. måned.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoDesktop

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
AutoDesktop

Send til en kollega

0.192