23948sdkhjf
Del siden

Auto IT

Auto IT laver IT for autobranchen og er ejet af ca. 400 bilforhandlere. Største aktiv er salgsportalen biltorvet.dk og salgsstyringssystemet AutoDesktop, der er markedsførende, og som bliver mere og mere udbredt i den danske bilbranche.

Derudover laver Auto IT moderne hjemmesider specialsyet til bilforhandlere, med online handel, byttepris-funktion, visning af salgsbiler, chat, onlinebooking, funktioner til elbiler og meget mere. Læs mere om hjemmesider her.

Husk også Estimatic, markedets mest præcise og bedste værdiberegner af markedsværdien af brugte biler, som sikrer, du får den rigtige afgift på dine importbiler.

Køberne bliver mere og mere digitale, og bilforretningen må derfor flytte online. Vi hjælper dig. Med til en god hjemmeside hører søgeoptimering, så Google kan finde dig. Vi har en digital markedsføringsafdeling, som netop tager sig af SEO-optimering, samt din øvrige annoncering på Google og Facebook. 

Vidste du, at det er helt gratis at få vist dine bilsalgsannoncer fra biltorvet.dk på Facebook? Alle dine salgsbiler kan køres ud på jeres egen Facebook-profil, helt gratis - samt som sponserede opslag til folk, der er i markedet for lige netop den bil, du har til sag. Det er noget som ellers kan koste en del. Vi syntes, det er en naturlig del af din digitale markedsføring, og derfor er det med i prisen for at annoncere på biltorvet.dk

Danmarks førende bilsalgsprogram
AutoDesktop skiller sig blandt andet ud ved at have et indbygget CRM-system, som gør det meget nemmere for bilsælgerne at holde styr på deres kunder. Dermed kan de blandt andet nemmere følge op på kunder, og bruges AutoDesktop korrekt, så er der stor chance for, at det kan ses positivt på salget af biler.

AutoDesktop er et moderne værktøj til at organisere dine nye og brugte biler og kunder, så du kan arbejde med det i alle faser af salgssituationen. Det er også et annonceringsværktøj, hvor du nemt kan sætte dine brugte biler til salg på bl.a. biltorvet.dk og andre bilportaler, samt egen hjemmeside. 

AutoDesktop er sammensat af moduler, så du kan få de funktioner, din hverdag kræver. Modulopsætningen betyder, at du ikke betaler for funktioner, som du alligevel ikke har brug for. Det synes vi, er det mest rimelige.

Det smarte med AutoDesktop er også, at du kun behøver ét program til alle faser i bilsalget. Der er over 50 forskellige integrationer til finansierings- og forsikringsselskaber.

Med programmet følger en app til iOS og Android, hvor du bl.a. kan lave prøvekørsler og indhente samtykker (tilkøb). 

AutoDesktop er en del af forretningen Auto IT A/S, som også leverer data og laver hjemmesider til forhandlere samt Samtykke.Net.

Læs mere her.

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK34576289
70
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046