23948sdkhjf

Auto IT

Auto IT laver IT for autobranchen og er ejet af ca. 400 bilforhandlere. Største aktiv er salgsportalen biltorvet.dk og salgsstyringssystemet AutoDesktop, der er markedsførende, og som bliver mere og mere udbredt i den danske bilbranche.

AutoDesktop skiller sig blandt andet ud ved at have et indbygget CRM-system, som gør det meget nemmere for bilsælgerne at holde styr på deres kunder. Dermed kan de blandt andet nemmere følge op på kunder, og bruges AutoDesktop korrekt, så er der stor chance for, at det kan ses positivt på salget af biler.

AutoDesktop er et moderne værktøj til at organisere dine brugte biler og kunder, så du kan arbejde med det i alle faser af salgssituationen. Det er også et annonceringsværktøj, hvor du nemt kan sætte dine brugte biler til salg på bl.a. biltorvet.dk og andre bilportaler. 

AutoDesktop er sammensat af moduler, så du kan få de funktioner, din hverdag kræver. Modulopsætningen betyder, at du ikke betaler for funktioner, som du alligevel ikke har brug for. Det synes vi, er det mest rimelige.

Det smarte med AutoDesktop er også, at du kun behøver ét program til alle faser i bilsalget. Der er over 50 forskellige integrationer til finansierings- og forsikringsselskaber.

Med programmet følger en app til iOS og Android, hvor du bl.a. kan lave prøvekørsler og indhente samtykker (tilkøb). 

AutoDesktop er en del af forretningen Auto IT A/S, som også leverer data og laver hjemmesider til forhandlere samt Samtykke.Net.

Læs mere her.

Fakta om Auto IT

Adresse
Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 88826260

CVR nummer: DK34576289

Ansatte: 57

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Auto IT Auto IT
Direkte telefon: +45 20487425

Send til en kollega

0.191