23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Piiiift: Volvo V90 CC Ocean Race vinder alle hjerter

Med Volvos Ocean Race Edition får du mere opmærksomhed og håndtegn end et numsebillede af Kim Kardashian. Vi tog specialmodellen tværs over landet som den mest populære pige i klassen.

En lillebitte bremsefejl gør, at vognen kommer ud af sporet og dækkene ryger ud i noget grus, og så bryder helvede løs. Alt greb til hjulene er væk, farten er sindssyg, bremsen er i bund, rattet drejes, men vognen fortsætter bare ligeud med uændret fart og hamrer direkte mod en mur med et brag, og hele forenden smadres fuldstændigt.

Biltorvet er på tur i Volvo V90 Cross Country i en såkaldt Volvo Ocean Race Edition, navngivet efter kapsejladsen af samme navn.

I parentes bemærket kommer Volvo Ocean Race for første gang nogensinde til Danmark den 22. juni, hvor bådende lige vender i Aarhus Havn. Men på testdagen er der ikke noget sejlskibsræs at køre til, så vi har valgt det tætteste, vi kan komme på – nemlig Classic Race Aarhus, hvor der køres i klassiske biler langs vandet i Aarhus ved den smukke Mindeparken og Marselisborg Slot.

Racerløb nær kvalt i varme og egen succes

Turen starter i København, og går tværs over landet via motorvej, landevej, skovveje, bittesmå veje og lidt grusvej.

Kulfiber i kabinen
Lad os starte med starten, hvor alt er godt. Den glasfiberbådshvide lak med navnet Christal White er i tre lag og klæder Volvoen voldsomt. Bortset fra det, har Volvo forsøgt at træde ud, hvor de ikke kan bunde med Volvo Ocean Race Edition. Det betyder, at den har skrigorange seler, som ligner de bånd, lastbilchauffører bruger til at spænde gods fast med, og kulfiberindlæg i kabinen. Ja, du læste korrekt: En Volvo med kulfiber i kabinen.

Europas bedste bil er en høj Volvo

De orange detaljer går igen udenpå med en orange underlæbe foran og på skørtet bagtil. Alligevel flyder vognen totalt ovenpå, for de vilde detaljer hænger smukt sammen med den forhøjede undervogn med de diskrete lysegrå plastikskørter og designet som helhed, som findes på Cross Country-versionen som er hævet 68 mm i forhold til den normale V90. Det er en meget smuk vogn. Smuk som et svensk melodigrandprix.

Det er samtidigt også en supercool bil – alene det, at det er en Volvo, men her i en forhøjet udgave som en SUV, hvad kan være mere trendy?

Må jeg sidde i den?
Hver gang vi stiger ud, råber folk af os, som var det selveste ABBA, der lige væltede ud. ”Fed bil,” Nøøj, hvor er den altså bare flot,” og ”Må jeg ikke nok prøve at sidde i den,” bliver hverdagskost. Vi oplevede store, råbende mænd, blive helt stille og få våde øjne, mens de hvisker ord, man ...

Læs her, hvilke ord og resten af anmeldelsen.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046