23948sdkhjf

Vissen Cactus har fået gødning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Det er nogle år siden den spøjse Citroen C4 Cactus blev plantet og fra det franske drivhus er der nu høstet en ny Cactus. Den har mistet sine torne, men har til gengæld fået en ornli’ syg komfortabel undervogn.

Da Citroen lancerede C4 Cactus, stak den i øjnene med sine bademåtter på siden, fastmonterede tagbøjler og høje undervogn, samt en kabine med færre knapper end en mobiltelefon og et design som en dametaske.

Stilikonet var både billig og brugbar med en størrelse, hvor der var udmærket plads til den lille familie. Det var så godt, at Cactus blev årets bil i Danmark 2015.

Vissen
Selv om Citroën C4 Cactus stadig sælger godt og er smart, er den også ved at være lidt vissen, her fire år inde i sin levetid.

Citroën har derfor været i drivhuset, og præsenterer den nye Cactus for verdenspressen og biltorvet.dk i Marseille, hvor vi havde fornøjelsen af at bogstaveligt talt rive den nye model rundt på alt fra elendige smalle og hullede byveje med heftige vejbumb, over snoede og stejle bjergveje og lange stræk på motorvej.

Bademåtterne er væk
Det første man lægger mærke til i den opstrammede nye Citroen C4 Cactus er, at bademåtterne på dørsiden, plastikken på bagsmækken og tagbøjlerne på taget er forsvundet, og ind er kommet større baglygter, en lidt anderledes front og plastik hele vejen rundt på det nederste af bilen.

Det klæder C4 Cactus, men nogle vil måske hævde, at den har mistet for mange torne og stikker for lidt ud i det populære og bugnende SUV-marked – som Cactus i parentes bemærket ikke længere er en del af, hvis man skal tage Citroëns egen beskrivelse til sig. De kalder i stedet den faceliftede model for en Compact Hatchback.

Hvor er det nye henne?
Når man så sætter sig ind i Cactus, må man lige stige ud igen for at tjekke, om det nu var den nye eller den gamle C4 Cactus, man sidder i.  Ændringerne indvendigt er stort set begrænset til ...

Læs hvad der er nyt på den nye Cactus her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.13