23948sdkhjf

Topløs model svinger sig i top

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Benz Mercedes-Benz E400 Cabriolet med lækker Designo-kabine og Edition 25-pakke koster 1,7 mio. kr. Og er hver en krone værd ifølge Biltorvets anmelder.

E-cabriolet er vel nok en af de smukkeste cabrioleter på markedet p.t. Den kan, i mine øjne, sagtens måle sig med f.eks. Bentley Continental GTC rent visuelt, når toppen er nede og det smukke Designo interiør rigtig kommer til sin ret i den lune efterårssol. Og lige netop interiøret fortjener lidt ekstra spalteplads. Vores testbil havde nemlig været forbi Mercedes-Benz Designo afdeling og fået monteret en to-farvet læderkabine i Macchiatobeige og Titianrød, der passede 100 % til den Rubellitrøde lakering (specialfarve udviklet til E-cab, red.). Samtidig var kalechen bordeauxrød, hvilket bare fik alt til at gå op i en højere enhed og samtidig viser, at der er en grund til, at Mercedes-Benz har succes med deres Designo afdeling.

I kabinen fremstår hver en samling og syning perfekt og kan få selv den mest garvede syerske til at nikke anerkendende. Det er et imponerende godt sted at opholde sig. Sæderne støtter perfekt – selv på 6-7 timers køretur i streg – og der er ualmindelig god plads til voksne ved bagsædet. De to store skærme, der nu udgør instrumenteringen, som vi kender fra S-klassen og som snart bliver introduceret i den nye A-klasse, kan tilpasses efter dit ønske og give dig de informationer, du har brug for. Grafikken er imponerende og selve systemet legende let at finde rundt i. Lækre detaljer som f.eks. indstilling af kabinebelysning foregår nemt via drejehjul og skærme, og opsætning af f.eks. mobiltelefoni tager kun få sekunder. Faktisk virker det hele meget gennemtænkt.

E400 Cabriolet er en gennemført bil udover det sædvanlige. Den ser hamrende godt ud, kører formidabelt og har teknik- og sikkerhedsfeatures, som mange producenter må være den misundelig. I skrivende stund er den virkelig den bedste cabriolet på markedet set i forhold til teknik, pladsforhold, motorudvalg og pris. Og ja, der står pris. E-cabriolet starter nemlig ved ...

Læs resten af anmeldelsen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.142