23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Luksus på landet - Isuzu D-Max Black Edition

Biltorvet kører luksusvarianten af Isuzu D-Max, der proppet med udstyr og automatgear giver et helt andet indtryk end sine billigere brødre. Men D-Max er stadig først og fremmest et arbejdsredskab.

Vi testede den ’almindelige’ Isuzu D-Max Extended Cab for et par måneder siden, og der fik den stryg for at være noget af en grov fætter, der passer bedst til mureren eller bondemanden. Nu kører vi Double Cab i den særlige veludstyrede Black Edition-version med automatgear, og spørgsmålet er, om det ekstra udstyr og den manglende koblingspedal kan løfte indtrykket. Det korte svar er ja OG nej.

Sidst, vi kørte D-Max, skrev vi; ”man skal skifte meget gear i bytrafik. Gearkassen virker for øvrigt som om, den er et levn fra 90’erne, for den er lige så præcis som en rørepind i en spand tapetlim. Hvis man har et romantisk forhold til pickups – og hvem har ikke det – så vænner man sig hurtigt til den slaskede gearkasse.” Med det udgangspunkt kan man jo med rette sige, at der ikke skal meget til, før niveauet er overgået, og nu er det så heldigt, at den 6-trins automatgearkasse er velfungerende til ære for det samlede indtryk. D-Max bliver markant mere letkørt og komfortabel med det automatiske gear.

Læs testen og se video af Isuzu D-Max Extended Cab her

Læsset med udstyr
Black Edition er en overbygning på Exclusive-varianten. Exclusive er i forvejen meget veludstyret og stiller allerede med udstyr som otte tommers trykfølsom skærm med bakkamera, keyless start/stop, lædersæder, fartpilot, automatgear. Black Edition har velourmåtter, sorte 18-tommerfælge, frontbøjle og praktiske tilføjelser som anhængertræk til 3,5 tons, easylift-bagklap, der gør arbejdslivet nemmere, fordi klappen er let at lukke, og en ladindsats til beskyttelse af ladet. De visuelle ting som frontbøjlen, kunne jeg godt leve uden, men easylift-bagklappen er tæt på genial, men jeg ville nok gå efter den almindelige Exclusive-version og så tilkøbe easylift bagefter.

Læs testen og se video af Mercedes X-Klasse her

Men selvom udstyrslisten er længere end en femårigs julegaveønsker, så gør den ikke nok for at løfte indtrykket. Plastikken er splintrende hård, lædersæderne er i et mønster, som jeg tror, prøver at efterligne kulfiber. På trods af bluetooth er det umuligt at bruge systemet til at tale i telefon med, hvis du kører på motorvejen – ingen kan høre, hvad du siger, og aldrig har jeg oplevet en DAB-radio, som konstant havde udfald på modtagelsen.

Forskellen mellem Extended Cab og den testede Double Cab er selvfølgelig, at du får rigtige ... 

Læs resten af anmeldelsen her.

 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062