23948sdkhjf

Biltorvet er en af Danmarks bedste arbejdspladser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Biltorvet A/S er røget direkte i top 20 over de bedste arbejdspladser i Danmark. En stor bedrift, mener certificeringsbureau. Jeg er stolt, siger direktøren. Mit arbejde giver mening, mener medarbejderen.

Biltorvet A/S blev ved en prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen i går aftes kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. Det er første gang, at Biltorvet A/S deltager i undersøgelsen og det skete ved at ryge direkte ind i top 20. Flere end 130 virksomheder deltog i undersøgelsen, og her opnåede Biltorvet A/S en placering på listen som nummer 19 i kategorien Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser.

”Det har stor betydning om medarbejdere har det godt med at gå på arbejde. Glade medarbejdere er mere effektive og innovative end medarbejdere, der bruger tid med administrativt bøvl, sure chefer eller andet, der kan tage fokus fra arbejdsglæden og ikke mindst effektiviteten,” siger Majken Jouret, Customer Experience Manager på Biltorvet A/S.

Arbejdet giver mening
Sammen med ledelsen iværksatte hun derfor en trivselsundersøgelse, der tidligere på året udmøntede sig i en certificering fra Great Place To Work, og som overordnet viste, at medarbejderne generelt havde det godt.

På nogle områder scorede Biltorvet højere end de 15 bedste virksomheder i Europa af samme størrelse. Blandt andet på udsagnet ”Mit arbejde giver mening – det er ikke bare et arbejde.”

”Vi vækster meget, og det giver et godt arbejdsmiljø, at vi har succes. Der er derfor også en dejlig stor bunke arbejdsopgaver at tage sig af, men stemningen, iveren og kreativiteten er stor for at få opgaverne løst," udtaler en af Biltorvet A/S’ medarbejdere.

Stor bedrift
”Bare det at blive certificeret, første gang man er med i en trivselsundersøgelse, er flot. At komme direkte i top 20 er noget af en bedrift. De virksomheder, som ligger i toppen er ret meget over gennemsnittet i Danmark,” oplyser Jakob Lundvig, Chefkonsulent fra Great Place to Work.

Direktør Claus Nyboe er selvsagt glad for resultatet, men han hviler ikke på laurbærrene længe.

"Jeg er rigtig stolt af og glad for resultatet, men jeg er også meget ydmyg og takker mange gange for opbakningen og de generelt flotte tilbagemeldinger fra medarbejderne. Forudsætningen for at være en god virksomhed er, at vi alle føler os godt tilpasse på vores arbejdsplads. Arbejdet skal give mening, og vi skal mærke, at vi hver især gør en forskel, og at vi sammen kommer fremad og når vores mål," fastslår han. 

”Vi har meget at lave og vil gerne tiltrække de bedste medarbejdere, når vi skal rekruttere. Her hjælper det, at vi nu har papir på, at vi er blandt de 20 bedste virksomheder i Danmark. Det er fedt. Hele processen har givet os en masse gode input, som vi helt klart kan arbejde videre med, så vi sikrer, at Biltorvet A/S fortsat er en af Danmarks bedste arbejdspladser,” lover direktøren. 

Læs mere om biltorvet ved at klikke her.

Læs mere om kåringen ved at klikke her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062