Biltorvet styrker salget

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Det kører stærkt på Biltorvet A/S og derfor udvides salgskontoret med en Account Manager, der har dybe rødder i bilbranchen.

Hun er opvokset med biler og har drevet bilhandel i en årrække, er uddannet biløkonom og er nu startet på Biltorvet A/S som Account Manager. For Mette Thaisen er biler en naturlig del af tilværelsen. Hun trådte på bilmåtter i sine barndomsår i familiens bilforretning Geertsen A/S i Ringsted, hvor hun allerede som 13-årig klargjorde biler. Senere fortsatte hun naturligt i driften, efter en uddannelse som biløkonom med praktik hos Autonorden A/S. En overtagelse af forretningen havde hun dog ikke lyst til, så hun fløj fra bilreden og landede hos IF Skadesforsikring som Key Account Manager og styrede derfra videre som fundraiser og en uddannelse som kropsterapeut.

Nu har hun lavet en u-vending og er tilbage blandt de firehjulede, denne gang hos Biltorvet A/S – her vil hun indgå i jobbet som salgskoordinator, administrativ medarbejder og blæksprutte for at få enderne i salgsteamet til at nå sammen. Det sælgende korps af konsulenter hiver nemlig en stor tilstrømning af nye ordrer ind i huset og det kræver koordination og et mere strømlinet salgssystem.

Fart på salget
”Vi har en masse digitale produkter som i den grad er efterspurgte af forhandlerne derude, og det behov kan vi nu bedre imødekomme, så vi er sikre på, at alle får den service, de fortjener. Det er bl.a. produkter som salgsværktøjet AutoDesktop, Samtykke.Net, Service Online og websider, som er en voksende forretning for os,” siger Erik Stevns, Key Account Manager på Biltorvet A/S.

”Mette kommer med masser af erfaring i alt fra præsentationsteknik til positiv psykologi. Hendes ekspertise og effektivitet vil udfylde et stort gab og medvirke stærkt til fremdriften på Biltorvet A/S,” uddyber han

”Jeg er stabil, loyal, effektiv, vellidt, fleksibel, lærenem og altid i godt humør,” lyder det fra Mette Thaisen, som glæder sig til igen at arbejde med biler.

”Jeg har savnet bilbranchen. Her er rart og trygt, og det er noget jeg kender rigtigt meget til,” siger hun.

Mette Thaisen deler sin tid på Biltorvet med studiet som kropsterapeut. Hun startede den 15. september.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.118