23948sdkhjf

QuickPot indgår landsaftale med Digitalservicebog

| Medlemsnyhed | Indrykket af Digital-servicebook

Med landsaftalen med Digital Servicebog tager QuickPot endnu et skridt mod digitaliseringen i bilbranchen, for at eliminere fusk med kilometertal, forsvundne og manipulerede servicebøger til gavn for både bilejere og værksteder.

SAMARBEJDSAFTALE 

Den 29/8-2017 blev landsaftalen mellem QuickPot og Digitalservicebog underskrevet, landsaftalen med QuickPot er den første kæde aftale i Danmark som nu sikre at samtlige 29 afdelinger af QuickPot nu bruger Digitalservicebog.

- Flere landsaftaler er på vej både i Danmark og Sverige, Vores system i Danmark er udviklet, så det nemt kan bruges i andre lande. I Sverige og Norge får vi adgang til bilens grunddata, mærke, model, stelnummer og nummerplade, ligesom i Danmark, så I disse to lande er det stort set samme løsning som i Danmark, siger Martin Jensen fra Digital Servicebog. 

Således er også udbredelse til Norge og Finland på vej. Der udvikles desuden på fuldt tryk systemer til Holland, Irland og Storbritannien. 

QuickPot glæder over at man fremover kan nøjes med at bruge et system til samtlige bilmærker, samt at digitale servicebøger kan gøre det tryggere for alle ejere af biler, at få udført service, da alle via systemet kan få adgang til et køretøjs servicehistorik via hjemmesiden digitalservicebog.dk i Danmark. 

QuickPot er en danskejet kæde med 29 full-service autoværksteder, som løser alle opgaver indenfor autoservice og autoreparation.

* Ved aftalen om samarbejde mødtes fra venstre Martin Jensen, Digital Serviceborg, Brian Andersen fra QuickPot, Lars Fibiger fra QuickPot og Bjarne Ellevang fra Digital Servicebog

Medlemsnyhed

Indrykket af
Digital-servicebook

Vordingborgvej 79, 1.. sal
4700 Næstved
Danmark
Digital-servicebook

Send til en kollega

0.079