23948sdkhjf
Del siden

Digital Servicebook

Dine kunder er digitale - er du?

  • DOKUMENTATIONSPLATFORM
  • ALT I ÉN PLATFORM
  • BEVAR GARANTIEN
  • SPAR TID OG HOLD OVERBLIK
  • FASTHOLD KUNDER
  • VÆRN IMOD SVINDEL
  • NEMT OG OVERSKUELIGT!

Hold kunden opdateret.
- Genindkald din kunde til værkstedsbesøg: service, syn, tandrem, dækskift, mm

- Helt automatisk. Hurtigere end at stemple en papirbog, sikre end pen og papir.

- Spar tid, gør alle biler digitale.

Autobranchen er i gang med at transformere sig som mange andre brancher til at blive digitaliseret. Alle værksteder har computere, telefoner og anden teknologi ligesom enhver bil indeholder software og sensorer. Det paradoksale er, at branchen holder fast i at processer, datadeling og den fysiske servicebog skal fungere som det altid har gjort.

Registrer servicedata uanset bilmærke ét sted og beskyt dit værksted
Digital Servicebook er en uafhængig online dokumentationsportal til alle bilmærker. Vi erstatter papirhæftet, samler alle oplysninger og dokumenterer bilens historie for fremtiden. Med Digital Servicebook skal værkstederne kun registrere service og reparation ét sted. Der er ikke behov for at registrere i papirservicebog eller OE-service portaler.

Som branche er tillid og kunderelationer afgørende for at kunderne vender retur til det lokale værksted, men jo mere digitaliseret bilerne og branchen bliver, des sværere bliver det at opretholde relationen. Bilproducenterne kommunikerer direkte til bilejerne som en del af de teknologiske fremskridt og værkstederne vil derfor få det sværere, at bevare kunderelationen og fastholde deres forretning. Som kunde på Digital Servicebook kan I, afhængig af abonnement, få bildata og servicehistorik udført hos mærkeproducenterne ind i vores digitale servicebog. En sådan transparens gavner bilproducenterne, de frie værksteder, OE-husene og forbrugeren ved, at alle parter har adgang til hele bilens historik.

Overblik og fabriksgaranti
En af de største udfordringer i branchen er opretholdelse af fuld fabriksgaranti. Med Digital Servicebook er der fuld indsigt i service- og reparationshistorikken uanset hvor det er foretaget og sikrer dermed, at ethvert arbejde udføres og dokumenteres korrekt. Det giver jeres kunder færrest mulige problemer, utidige nedbrud og længst mulig billevetid. På den måde sikrer I, at jeres kunder har fuld fabriksgaranti og som værksted har I adgang til bilens service- og reparationshistorik hvor som helst og når som helst. Al data og historik, uanset bilmærke, er samlet elektronisk, uden risiko for at det kan gå tabt.

Spar tid
Som virksomhed og værksted tæller hvert minut og behovet for dagligt at være så effektivt som mulig, har aldrig været vigtigere. Med Digital Servicebook skal I ikke bruge unødig tid på at lede efter papirservicebogen i bilerne eller efterspørge den hos kunden ved værkstedsbesøg. Værksteder der har adgang til Digital Servicebook har adgang til registreringsdatabaser, synshistorik samt søgning efter fabriksindkaldelser fra alle bilmærker i én og samme bruger flade. Med platformen kan I nemt sikre jeres kunder optimal tryghed og samtidig spare tid.

Fri konkurrence mellem alle værksteder
Med den digitale transformation er der mere fokus på behovet om, at ikke alene mærkeværkstederne men også de frie værksteder skal have adgang til bilernes data. Ingen data adgang på sigt vil betyde, at værksteder i værste fald ikke kan servicere bilerne. I takt med at digitaliseringen accelerer, så vil data adgangen blive begrænset. Digital Servicebook sikrer derfor et frit og åbent marked for alle værkstedsoperatører, forhandlere og bilejere da servicehistorikken fra mærkeværkstederne også ligger i den Digital Servicebook. Registrering er allerede i dag integreret til førende værkstedsstyringssystemer i Danmark og resten af Norden og endnu flere er på vej.

Værn mod svindel
I ind, - og udland forekommer der dagligt svindel indenfor autobranchen. Med registrering af service- og reparationshistorik i Digital Servicebook kan værkstederne sikre sig mod kilometersnyd, kloning etc., da det kun er muligt at ændre på fejl tastning af data ved at kontakte Digital Servicebook support. Med korrekt service og dokumentation ved handel med biler, sikrer I jer selv og jeres kunder, højere gensalgsværdi og ofte hurtigere salg, da Digital Servicebook skaber tryghed og transparens for alle. Digital Servicebook er godkendt af Dansk Bilbrancheråd.
 
Digital Servicebook er i rivende udvikling med en vision om at det skal være nemt at dokumentere bilens levetid, beskytte servicedataene mod manipulation, reducere svindel og samtidig øge køretøjets værdi.

Kontakt Digital Servicebook i dag!

Vi giver alle nye kunder 30 dages gratis prøve til platformen. Er du interesseret, så kontakt os på:

Tlf. 7199 3939
Email: info@digital-servicebook.com

Digital Servicebook
Vordingborgvej 79
4700 Næstved
Danmark
CVR nummer: DK36726350
P nummer: 1020358382
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047