23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Store muligheder for mere bilsalg - men også farer

Kom med til Auto IT's årsdag, hvor vi ser på mulighederne for at sælge mere ved brug af data og kunstig intelligens. Hvordan bruger man data og hvorhenne? Vi ser også på de farer, som brug af data kan medføre. Hvad må du, og hvordan skal du behandle de her data?

Store megatrends rykker bilbranchen i disse år – bilforhandlere bliver større, mere digitale og mere online. Udfordringer som hackerangreb, databrud og GDPR-overholdelse er nogle af de nye farer, som kan opstå i kølvandet.

Til Auto IT’s årsdag byder vi derfor ind med nyt omkring digitaliseringens muligheder i de megatrends, som foregår lige nu, men også på de farer og faldgruber, det fører med sig.

Årsdagen afholdes på Comwell, Karensmindevej 3 i Middelfart. Auto IT byder på frokost til de tilmeldte kl. 12, og derefter står programmet på indlæg om cybersikkerhed, tryg databehandling, mobility as a service, og hvordan bilforretningen kan effektiviseres ved brug af nye muligheder i AutoDesktop. Vi giver også et smugkig på den kommende AutoDesktop-platform.

Udførligt program følger, men du kan allerede nu tilmelde dig begivenheden tirsdag den 7. maj, der også indeholder mulighed for at deltage i ejermøde og generalforsamling om formiddagen for ejerkredsen.

 

TILMELD DIG HER

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.047