23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reserver den 7. maj - Auto IT's årsdag

Bilforhandlere bliver mere og mere digitale, og med det følger nye farer og muligheder. Kom med til Auto IT's årsdag og bliv klogere på IT- og datasikkerhed, samt nyt IT, der letter bilsalg og leasing.

Store megatrends rykker bilbranchen i disse år – bilforhandlere bliver større, mere digitale og mere online. Udfordringer som hackerangreb, databrud og GDPR-overholdelse er nogle af de nye farer, som kan opstå i kølvandet.

Til Auto IT’s årsdag byder vi derfor ind med nyt omkring digitaliseringens muligheder i de megatrends, som foregår lige nu, men også på de farer og faldgruber, det fører med sig.

Årsdagen afholdes på Comwell, Karensmindevej 3 i Middelfart. Auto IT byder på frokost til de tilmeldte kl. 12, og derefter står programmet på indlæg om cybersikkerhed, tryg databehandling, mobility as a service, og hvordan bilforretningen kan effektiviseres ved brug af nye muligheder i AutoDesktop. Vi giver også et smugkig på den kommende AutoDesktop-platform.

Udførligt program følger, men du kan allerede nu tilmelde dig begivenheden tirsdag den 7. maj, der også indeholder mulighed for at deltage i ejermøde og generalforsamling om formiddagen for ejerkredsen.

 

TILMELD DIG HER

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.046